Hos el-installatøren Schrøder i Holsted leverer de et ordentligt stykke arbejde, hvad end det er større projekter eller mindre elinstallationer.

– Vi er ikke nødvendigvis de billigste, men vi leverer altid den bedst mulige installation til kunden.  Løsningen er lavet, så der nemt kan laves service på den, og den er selvfølgelig funktionsdygtig i mange år, fortæller Hans Kristian Kristiansen, der er direktør hos Schrøder. 

Han og virksomhedens over 60 medarbejdere arbejder døgnets 24 timer, siger direktøren med et smil på læben, for at levere den bedste service hos de mange faste servicekunder, hvor Schrøder fungerer som “huselektrikere”.

– Vi passer deres installationer i virksomheden og har en løbende vagtordning, så vi altid er tilgængelige. Flere og flere kan godt se en fordel i, at en ekstern passer maskiner og fabrikker. Så kan vi mande op eller ned, alt efter hvad behovet er, forklarer Hans Kristian Kristiansen.

Schrøder er også autoriserede, så virksomhederne behøver ikke tænke på den slags. Der er nogle til at administrere det hele, uden de selv skal ud at søge om den slags.

Vi gør os umage

Ofte er der større installationsprojekter i gang. Lige nu arbejder Schrøder på et større køleanlæg på et slagteri, hvor de samarbejder med en lokal køleudbyder.

– Vi forestår alle installationerne og kommer med input til dem ud fra den store erfaring, vi har. Vi er med til at designe installationen fra start. Vi får typisk en tegning, og så planlægger vi installationerne ud fra det, siger Hans Kristian Kristiansen.

Udover de mange opgaver i Syddanmark arbejder Schrøder udenfor landets grænser med supervision for danske virksomheder. El-installatøren har blandt andet været i Skotland, Polen og Norge, og lige nu venter en forespørgsel på en tur helt til Argentina.

– Vi pakker alle materialerne i en container og sender en supervisor efter. Vi forestår, at installationen bliver udført, som de nu skal udføres, at der bliver testet af, og så rejser vi faktisk hjem igen, forklarer Hans Kristian Kristansen.

– Vi leverer et ordentligt stykke arbejde til den aftalte tid og pris. Vi gør os umage med at levere noget arbejde, der ser ordentligt ud. Det er et af vores mantraer, fortæller Hans Kristian Kristiansen, direktør for Schrøder, der har næsten 100 års erfaring.

Skrevet af Speakloud for Jysk Fynske Medier.