Serviceforretningen fortsætter sin vækst på både personale og fagområder. Nu udvider Brøndum i Randers med en erfaren gastekniker, der skal servicere naturgaskunderne i området.

Brøndums hvide biler med det blå logo er efterhånden kendt på gaderne i Randers og omegn. De sidste fem år er forretningen vokset, og det betyder, at hele 20 servicebiler kører rundt på vejene.

En af dem har Per Mikkelstrup bag rettet. Han er Brøndums nye gastekniker og skal betjene det stigende antal kunder, som efterspørger service på gasinstallationer og naturgasanlæg.

– Per er et kendt ansigt i bybilledet i Randers, og vi er utrolig glade for, at han har valgt at lægge sine kræfter i Brøndum, fortæller servicechef Peter Falk Rasmussen.

Passion for naturgas

Per Mikkelstrup har arbejdet med servicering af gas siden 1984. Den erfaring kan Brøndums kunder i Randers og omegn nu gøre brug af.

– Det betyder, at vi kan komme ud til en bredere vifte af kunder i de mindre kommuner og oplandet omkring Randers, og på den måde kan vi spille på flere parametre end hidtil med service til både VVS og gas, forklarer Peter Falk Rasmussen.

Per Mikkelstrup har certifikat til at service både store og små gasbrændere, ligesom han kan håndtere varmepumper.

– Jeg har arbejdet med sådan noget i 30 år, så jeg har efterhånden prøvet lidt af hvert. Jeg har nok sat tæt på 1000 gaskedler op igennem årene, siger Per Mikkelstrup, der er tydeligt passioneret omkring sit fag.

– Jeg har fået rigtig gode kollegaer hos Brøndum, og jeg er godt i gang med at indrette min firmabil. Indtil videre har jeg det som blommen i et æg, fortæller han.

Vokset ud af rammerne

Det er ikke kun på forretningsområderne, Brøndum i Randers udvider i øjeblikket. For nylig er virksomheden flyttet fra de tidligere rammer på Klostervej til Eskærvej, hvor der er plads til de knap 30 mand, som Brøndum er blevet på bare fem år.

I dag servicerer Brøndum på VVS og blikkenslagerarbejde med både større og mindre projekter, der er indgået aftaler med forsikringsselskaber, og nu senest gasområdet, hvor forretningen kan servicere den type kunder.

– Vores kunder ved, hvad vi står for, og de har tillid til, at vi leverer god service til den rigtige pris og til tiden, uanset hvem kunden er, siger Peter Falk Rasmussen.

– Vi har hele paletten. Og hvis der er noget, som vi måske ikke lige har kompetencerne til her i Randers, har Brøndum andre afdelinger i Danmark og mange specialister, som vi kan trække på.

Skrevet af Speakloud for Jysk Fynske Medier