Tørring VVS A/S er fra 1. juli navnet på den traditionsrige familievirksomhed på Sønderbrogade i Tørring. Samtidig med navneskiftet åbner Tørring VVS A/S dørene op til et showroom, hvor kunder med igangværende og kommende projekter kan få inspiration og gode råd til deres indretning af køkken, bad og brygges.

Kernekompetencerne i Tørring VVS A/S er VVS- og blikkenslagerarbejde i byggeprojekter, typehuse og for hr. og fru Jensen, og navneskiftet falder helt i tråd med både arbejdsopgaver og den strategi, virksomheden arbejder efter, forklarer direktør i Tørring VVS A/S Claus Karlskov.

”Vi har drønende travlt med både større og mindre projekter inden for VVS og blik, mens salget af brændeovne har været støt faldende over hele Danmark i de sidste mange år. Det har vi nu taget konsekvensen af ved at ændre firmanavnet til Tørring VVS A/S og fokusere 100 procent på vores ekspertise inden for VVS og blik, hvor vi oplever en konstant stigende ordretilgang, fortæller Claus Karlskov.

Showroom giver idéer og inspirerer

Showroomet holder åben efter aftale for kunder med igangværende og kommende projekter, og Claus Karlskov mærker allerede stor interesse fra flere af deres kunder, der søger råd og vejledning fra faguddannede VVS’er med erfaring og viden om VVS og blik, når de skal indrette deres nye hus eller renovere.

”Kvalitet og design er afgørende for kundernes valg af sanitet og armatur, og med vores showroom får kunderne mulighed for at se og røre ved tingene. I kombination med vores rådgivning giver det kunderne mulighed for at vælge netop den løsning, der passer bedst ind i deres stil og ønske til kvalitet, forklarer Claus Karlskov.

Ekstraordinært højt serviceniveau

Tørring VVS A/S har 45 dygtige medarbejdere. Mange har allerede fejret både 10, 15 og 20 års jubilæum. Netop medarbejderne er den væsentligste årsag til, at Tørring VVS A/S høster meget ros fra kunder i hele det midtjyske område, der oplever et ekstraordinært højt serviceniveau og kvalitet af VVS- og blikarbejdet.

Download advertorial som pdf

 

Advertorial/Annonce til Tørring folkeblad er skrevet af Speakloud for Tørring VVS A/S.