Når du træder ind ad døren til det smukke Sinatur Hotel Haraldskær, fornemmer du straks, at du er kommet til et helt særligt sted. Du møder liflige dufte fra køkkenet, låne-gummistøvler i entréen og ikke mindst nærværende medarbejdere, der står klar til at give dig de bedste oplevelser på den idylliske herregård i Haraldskær.

– Hvad enten du deltager i en konference, holder fest eller blot er smuttet inden for til en kop kaffe og kage bagt på lokale råvarer, gør vi vores ypperste, for at du føler dig hjemme. Sinatur Hotel Haraldskær er som et stort sommerhus. Hos os får du blot kaffen serveret i nogle af de smukkeste omgivelser, Danmark har at byde på, fortæller restaurantchef Hasse Bonde-Sterup med et stort smil.

Se advertorial i Lokalavisen Vejle

Hjemmelig hygge

På Sinatur Hotel Haraldskær er menneskeligt nærvær altafgørende, forklarer restaurantchefen. Ved at lytte og spørge interesseret skaber han ofte små overraskelser, der bryder kurset og giver gæsterne fornyet energi.

– Måske forkæler vi gæsterne lidt ekstra ved at servere kaffen i orangeriet eller på terrassen på de smukke sommerdage. Måske har de lyst til at spise frokost i det fri. Så pakker vi madkurven og går på opdagelse i naturen. Mulighederne er mange og begrænsninger eksisterer ikke på Sinatur Hotel Haraldskær, hvor du næsten glemmer, at du er på arbejde eller i byen. Så hjemmeligt er det, mener Hasse Bonde-Sterup.

Nyt madkoncept i Haraldskælder

Et af de nyeste påfund på Sinatur Hotel Haraldskær står den 45-årige uddannede kok og tjener bag. Gennem vinteren har Hasse Bonde-Sterup været en drivkraft i tilblivelsen af et helt nyt madkoncept i den nyrestaurerede Haraldskælder.

“Det skal være en særlig oplevelse at besøge os hver eneste gang.

Med vores nye madkoncept inviterer vi gæsterne inden for til en gastoniske oplevelse med lækre retter serveret på gammeldags planker akkompagneret af en udsøgt vinbuffet.

Stemningen i Haraldskælder er uformel og ualmindelig hyggelig.”

Restaurantchef
Hasse Bonde-Sterup

– Det skal være en særlig oplevelse at besøge os hver eneste gang. Med vores nye madkoncept inviterer vi gæsterne inden for til en gastoniske oplevelse med lækre retter serveret på gammeldags planker akkompagneret af en udsøgt vinbuffet. Stemningen i Haraldskælder er uformel og ualmindelig hyggelig.

Menuen i Haraldskælder serveres torsdage, fredage og lørdage kl. 18.00 til 22.00. Den består af fire retter, der serveres på rustikke fællesfade. Vinmenu, cava, snacks, oste og kaffe kan tilkøbes.

Vil du vide mere eller bestille bord?

Kontakt Sinatur Hotel Haraldskær på 76 49 60 00.

 

Artikel er udarbejdet af Speakloud for LokalAvisen Vejle og Sinatur Hotel Haraldskær.