Speakloud har med artiklen “Sinatur Hotel Haraldskær er som et stort hyggeligt sommerhus” skrevet den første i en serie af 10 artikler i Lokalavisen Vejle. Vi glæder os til samarbejdet, hvor vi hver fjerde uge skriver en ny artikel til avisen omhandlende Sinatur Hotel Haraldskær.

Sinatur Hotel Haraldskær er som et stort hyggeligt sommerhus

Afslappende jazzede toner, liflige dufte fra køkkenet og brede smil fra det imødekommende personale møder dig, når du træder ind ad døren på Sinatur Hotel Haraldskær.

Hotellet i den flotte natur er meget mere end bare et konferencested. Det fortæller hoteldirektør, Kari Brandsgård, som avisen satte i stævne på en dag, hvor Haraldskær viste sig fra sin smukkeste side i et smukt snedækket og frostklart landskab.

– Sinatur Hotel Haraldskær er for alle. Hver eneste dag holder både danske og internationale virksomheder kurser og konferencer hos os. Det er vi glade for og stolte af. Men hotellet er i lige så høj grad for lokalbefolkningen i området, forklarer Kari Brandsgård, der har været hoteldirektør siden 2014.

Stadig flere gæster kigger inden for til en kop kaffe eller et stykke smørrebrød, når de går tur på Bindeballestien og bookningen af de smukke lokaler til bryllupper, runde fødselsdage og barnedåb er i fremgang. Det glæder Kari Brandsgård, for hun arbejder hver eneste dag på at gøre Sinatur Hotel Haraldskær til en større del af lokalområdet.

– Vi forsøger at tage del i og ansvar for lokalområdet. F.eks. har vi adopteret en 3. klasse fra Bredager Skolen i Jelling, der skal besøge os og lære om livet på en helt almindelig arbejdsplads indtil de går ud af 9. klasse. Skolekoret fra Skibet Skole sang på hotellet til Santa Lucia, og de besøger os igen, når vi inviterer alle til Sankt Hans Aften på Haraldskær, forklarer Kari Brandsgård.

Et levende hotel uden stramme slips

Sinatur Hotel Haraldskær arbejder ud fra 4 vigtige værdier, der gør både medarbejdere og gæster glade. Med fokus på natur, klima, gastronomi og nærvær er der skabt et levende hotel, hvor der er plads til at hygge sig i en afslappet atmosfære uden et stramtsiddende slips.

– Vores kundetilfredshed er ifølge Great Place to Work på hele 95 %, og de tilbagemeldinger vi får fra de mange glade gæster er næsten rørende. Flere sammenligner os med en ferie i et hyggeligt sommerhus, hvor der er plads til fordybelse, nye initiativer, hygge og tid til at nyde den lækre økologiske mad.

Gastronomi, økologi og lokale råvarer

Dygtige kokke kæler for hver eneste detalje, når de tilbereder lækkerierne i køkkenet, for gastronomiske oplevelser er en stor del af det at være gæst på Sinatur Hotel Haraldskær. Som den eneste hotelkæde i Danmark har Sinatur det økologiske spisemærke.

– På Sinatur Hotel Haraldskær er vi begunstigede af at have fantastiske lokale producenter. F.eks. serverer vi unghaner fra Hopballe Mølle, krondyr fra Frederikshøj, ost, smør og mejeriprodukter fra Elmegården og æbler fra Munkebjerg æbleplantage. Har gæsterne lyst kan de også låne et par gummistøvler og komme med på gastronomisk vandring i vores område og plukke de svampe og urter, vi bruger i de lækre retter.

– I det hele taget forsøger vi at bruge den smukke natur, hotellet ligger i. Når vejret er godt serverer vi gerne eftermiddagskaffen ude på vores skønne terrasse eller i vores orangeri. På den måde kommer gæsterne endnu tættere på den skønne natur i Haraldskær, fortæller Kari Brandsgård, der glæder sig til at invitere endnu flere gæster inden for i de skønne rammer i 2016.

 

Advertorial er skrevet af Speakloud for Lokal Avisen Vejle og Sinatur Hotel Haraldskær.