I de kommende dage skifter Profil Optik i Nørregade butikschef, når Henrik Lund Hansen, der har været en del af kæden siden 90’erne, flytter hjem til børnebørnene i København. Phillip Petersen-Westergaard bliver ny butikschef.

– Jeg plejer at sige, at jeg er sjællænder, der har været på tålt ophold i Jylland i 25 år og nu skal hjem til Sjælland igen, lyder det spøgefuldt fra Henrik Lund Hansen, der takker af efter 14 år som butikschef i Profil Optik Vejle. 

Han skal i stedet være chef hos kædens butik i Birkerød, og så skal tiden bruges med børnene og de nyankommne børnebørn, som bor i København. 

  Det er en beslutning, der har været et halvt års tid undervejs, i hvert fald oppe i vores hoveder.

Det er ganske frivilligt, og jeg har selv bedt om at få en ny butik, siger Henrik Lund Hansen. 

– Det giver en mærkelig fornemmelse i maven at skulle forlade Vejle. Butikken er mit hjertebarn, og jeg har haft min daglige gang i 25 år. Jeg kommer selvfølgelig til at savne kunderne, især de trofaste kunder, som har købt briller lige så længe, som jeg har solgt dem.

Ny butikschef med solid erfaring 

Den 30-årige Phillip Petersen-Westergaard tager over som butikschef i Profil Optik i Vejle. Han kommer fra en position som chef gennem 3 år i Synoptik lidt længere nede ad gaden. Han har været i branchen i 10 år og glæder sig til at servicere Profil Optiks kunder i byen.

– Jeg kommer med en solid erfaring inden for optikerfaget, så den del er ikke nyt for mig. Jeg skal selvfølgelig sætte mig ind i den nye kæde, og det er jeg godt i gang med, fortæller Phillip Petersen- Westergaard.

Han har været i oplæring i en af Profil Optiks flagskibsbutikker for at lære kæden at kende, og så han kan springe ud i det nye job fra dag ét.   

– Med mig ved roret kommer vi til at køre med 100 procent kundeservice. Den bedste kundeservice skaber også den bedste forretning, er min grundholdning. Jeg glæder mig til at forsætte det gode arbejde sammen med mine erfarne og dygtige kolleger, siger han.

Afskedsreception i butikken

I denne uge deles Henrik Lund Hansen og Phillip Petersen-Westergaard om butikken, udveksler lokale erfaringer og ikke mindst skal den nye butikschef møde sine nye medarbejdere i butikken.

– Han har cirka samme alder, som da jeg startede i sin tid. Det er lidt sjovt. Det er rigtig godt, at vi får et par dage sammen i butikken, så han lige kan lære nogle af de mere lokale ting her i Profil Optik, siger Henrik Lund Hansen. 

På lørdag den 20. november er det hans sidste dag i butikken, og i den forbindelse er der i dagene 18. – 20. november afskedsreception i Profil Optik, hvor nye og gamle kunder kan komme og sige farvel til den afgående og goddag til den nye butikschef.

Skrevet af Speakloud for Jysk Fynske Medier.