I Agtrup Plast støtter vi Familier med kræftramte børn, der er en landsdækkende patientorganisation, som blandt andet tilbyder psykologhjælp og arrangerer aktiviteter og oplevelser for børnekræftramte familier.

Hvert år får cirka 160 børn under 14 år i Danmark konstateret kræft. Det betyder store omvæltninger for de familier, der rammes. Der er ikke altid overskud og mulighed for at gøre de ting, familier normalt gør. For eksempel at gå en tur i biografen, i Zoo eller tage ud at rejse. Familierne er isolerede fra omverdenen i lange perioder på grund af de syge børns meget svækkede immunforsvar.

Alle disse familier har brug for, bare en gang imellem, at gøre og lave ting, der er en selvfølge for mange andre børn og familier. Derfor forsøger vi gennem vores støtte til Familier for kræftramte børn at hjælpe de mange, der har brug for nogle lyspunkter, rådgivning og støtte i en opslidende tid, hvor lykken ikke tilsmiler dem.

Familier med kræftramte børn formidler personlig kontakt og støtte til familier med kræftramte børn og udbreder kendskabet til de vilkår, som børn og unge med kræft og deres familier lever under.

Du kan læse mere om Familier med kræftramte børn på www.fmkb.dk.

 

Skrevet af Speakloud for Agtrup Plast.