Mads Hestbæk Thomsen – årgang 08/09 – arbejder i dag som maskinmester i GEA. I serien om tidligere elever fortæller Mads, at Fjordvang Efterskole åbnede hans øjne for, at det var sjovt at lære og rustede ham til at tage en ambitiøs uddannelse som maskinmester.

Hvorfor valgte du Fjordvang?

Jeg valgte Fjordvang Efterskole, fordi de har en god blanding af friluftsliv, håndværk og boglige fag. Jeg kan godt lide at være aktiv og bruge mine hænder. Det gav Fjordvang mig rig mulighed for. Eksempelvis i træ- og metalværkstedet på efterskolen.

Hvad har Fjordvang givet dig med i rygsækken?

Jeg tog 9. klasse på Fjordvang, og efterskoleåret klædte mig i den grad på til at tage en uddannelse. Lærerne var dygtige og åbnede mine øjne for, at det var sjovt at lære. Når noget var svært, fik jeg hjælp af min roomie eller i lektiecaféen. Jeg blev mere åben over for mennesker, jeg ikke kendte og fik mod på nye udfordringer. Året på Fjordvang er stadig et af de allerbedste år i mit liv.

Din bedste oplevelse på Fjordvang?

Vi havde den fedeste kajaktur i den sidste tid, vi gik på Fjordvang. Vi sejlede ud til en lejrskole, hvor vi lavede en masse sjove aktiviteter og mad over bålet. Fællesskabet og hyggen var klasse. Jeg husker også de mange timer om aftenen i værkstedet, hvor vi hyggede os sammen og lavede de vildeste projekter.

Hvorfor skal nye elever vælge Fjordvang?

Du skal vælge Fjordvang Efterskole, hvis du gerne vil gå på en aktiv efterskole, hvor det at være aktiv ikke kun handler om sport. Med mange kreative og aktive linjefag og en stærk boglig profil, får du det bedste år i dit liv og udvikler dig både fagligt og menneskeligt.

Facts

Navn: Mads Hestbæk Thomsen
Årgang: 08/09
Bor i dag i: Aarhus
Bedste minde: Fælleskabet
Livret på efterskolen: Chokoladebrownies
Yndlingssted: Træværkstedet
Yndlingsfag: Metal og håndværk
Forelsket på efterskolen: Måske
Uddannelse: Automatiktekniker i kombination med HTX og videreuddannet til maskinmester
Job i dag: Maskinmester i GEA

Nyhed til hjemmeside og tekst til de sociale medier skrevet af Speaklud for Fjordvang Efterskole.