Andreas Skodborg Merrald og assistenten Jonas Søgaard har samlet indtrykkene fra årets flotteste gymnastikopvisning i en sprød video.

I videoen skildrer Andreas og Jonas, der er tidligere elever på Vesterlund Efterskole, eleverne til gymnastikopvisning. Lige fra søvnen gnides ud af øjnene, til de trætte går i seng efter endnu en flot opvisning.

Andreas Skodborg Merrald og Jonas Søgaard gik på Vesterlund Efterskole i 2011-2012, og det er to glade unge mænd, der er vendt tilbage.

Det er magisk at være tilbage på Vesterlund Efterskole. Stemningen og duftene er de samme. Vi kan mærke, at eleverne har nøjagtig den samme passion og glæde for stedet, som vi selv havde, fortæller Andreas Skodborg Merrald, der i dag går i 2.G på Roskilde Gymnasium og Jonas Søgaard, der går på Holstebro Gymnasium.

Begge elsker de at fortælle små og store historier med kameraet. Og Andreas Skodborg Merralds referencer tæller allerede blandt andre Teknologisk Institut, Danmarks Radio og naturligvis Vesterlund Efterskole.

Successen glæder forstander, Anne Nyhus.

– Vi er altid glade, når vores elever klarer sig godt efter Vesterlund Efterskole. Andreas og Jonas er gode eksempler, og store spirende talenter. Vi er stolte af videoen, der fanger stemningen på Vesterlund Efterskole på bedste vis.

 

Nyhed hjemmeside skrevet af Speakloud for Vesterlund Efterskole.