I BSB Industry og BSB Poland er QHSE – Quality, Health, Safety and Environment – et centralt og vigtigt omdrejningspunkt. For at fastholde og udvikle virksomhedens fokus på kvalitet og miljø forfremmes Winnie Fedders til Head of QHSE & CBI.

1. maj skiftede Winnie Fedders titlen som Quality & Process Specialist ud med Head of QHSE & CBI. I hendes nye rolle får Winnie Fedders det globale ansvar for QHSE og CBI programmet i både Danmark og Polen, og samtidig bliver hun en aktiv del af ledergruppen.

– I BSB Industry og BSB Poland har vi i mange år arbejdet seriøst med at udvikle vores forretningsprocesser, og vi har et konstant fokus på at sikre og styrke vores kvalitet, leveringssikkerhed og fastholde et højt sikkerhedsniveau. Med Winnie Fedders i spidsen for QHSE og CBI, og hendes deltagelse i ledergruppen, forstærker vi vores indsats og arbejdet med kvalitet, miljø og arbejdsmiljø, fortæller CEO Teddy Norsgaard Jørgensen.

Winnie Fedders blev i 2019 ansat til at optimere forretningsprocesser samt kvalitet, miljø og arbejdsmiljø, ligesom hun skulle implementere Soludyne kvalitetsledelsessystemet og sikre, at BSB Industry kunne ISO 14001 og ISO 45001 certificeres.

– BSB er en spændende virksomhed med et stort potentiale både nationalt og internationalt. Jeg glæder mig til at fortsætte mit arbejde og til det større ansvar som Head of QHSE & CBI, fortæller Winnie Fedders, der allerede har mange jern i ilden.

– Udledt af vores strategi har vi gang i mange QHSE og CBI-projekter. I samarbejde med mine dygtige kolleger ser jeg frem til at skabe mærkbare resultater, der styrker såvel BSB Industry som BSB Poland, og som kommer vores kunder og samarbejdspartnere til gode, fortæller BSB Industry og BSB Polands nye Head of QHSE & CBI.

Nyhed til hjemmeside skrevet af Speakloud for BSB Industry .