En enkeltstående hasteopgave på Burger Shacks restaurant på DTC i Vejle har udviklet sig til et landsdækkende samarbejde. I dag står GK Danmarks afdeling i Kolding således for service af de eksisterende restauranter og projektering af nye spisesteder i den hastigt voksende kæde, der udover Burger Shack også tæller Pizza Hytten.

Burgerkæden Burger Shack er kendt for deres lækre flammegrillede burgere og sprøde pommes frites. De flammegrillede burger afgiver en stor mængde fedt, når de bliver tilberedt, og det krævede en udvidelse af ventilationskanalerne i køkkenet, inden Burger Shack i november kunne åbne dørene i restauranten på det store transportcenter ved afkørsel 59 i Vejle Nord.

– Vi havde travlt med at åbne den nye Burger Shack på DTC i Vejle, så jeg spurgte ejeren, CASA, om de kunne anbefale et ventilationsfirma, der kunne øge kapaciteten af de eksisterende ventilationskanaler, opsætte ekstra emhætter og tilpasse erstatningsluften. De anbefalede GK Danmarks afdeling i Kolding, der løste opgaverne hurtigt, effektivt og med så høj kvalitet, at jeg siden har valgt at indgå et fast samarbejde, fortæller Phillip Lykkeskov, der er projektleder i Burger Shack.

– I Burger Shack og Pizza Hytten oplever vi GK Danmark Kolding som en kompetent og ærlig samarbejdspartner. De er fagligt dygtige og har kapaciteten til at løfte såvel serviceopgaver som projektering over hele landet fra Pizza Hytten i Aarhus til stand-alone forretning i Hvidovre og etablering af en Burger Shack i Carlsberg Byen i København, forklarer projektlederen.

Specialdesignet ventilationssystem med høj kapacitet

I samarbejde med GK Danmark Kolding har Phillip Lykkeskov udviklet en helt ny demomodel til den nye restaurant i Jægergårdsgade i Aarhus.

– GK Danmark Kolding har udviklet et ventilationssystem, der kan håndtere de store fedtmængder, vores flammegrillede burger kaster af sig. Motoren og kanalerne er gearet til forholdene i restauranten, og vi kan selv jævnligt tappe fedtet af. Det nye system vil give færre driftsstop, ligesom det har en længere levetid, end de ventilationssystemer, vi hidtil har brugt, understreger Phillip Lykkeskov.

Kundecase skrevet af Speakloud for GK Danmark.