Foodrengøring på Danpo med dokumenteret kvalitet

Et effektivt rengøringskoncept, dokumenteret kvalitet, en konkurrencedygtig pris og et samarbejde hvor en aftale er en aftale, er de væsentligste årsager til, at operationel director i Danpo Palle Sandau siden 2006 har valgt TekniClean til produktionsrengøring på forædlingsfabrikken. 

”I Danpo spiller fødevaresikkerhed en altafgørende rolle. Det skal være trygt at spise vores forarbejdede kyllinger. En høj fødevaresikkerhed kræver ikke mindst god hygiejne og en effektiv rengøring med dokumenteret kvalitet. Den kvalitet leverer TekniClean og deres dygtige medarbejdere hver eneste dag”, fortæller Palle Sandau, der roser samarbejdet med TekniClean. 

”Dialogen med TekniCleans formænd er god. Viser den visuelle gennemgang eller de daglige bakteriologiske prøver mindre udsving i kvaliteten, løser vi sammen udfordringen med det samme. Det giver os en god tryghed for, at de produkter vi producerer, er bakteriologisk i orden, fordi rengøringen er udført grundigt og efter alle forskrifter”, forklarer Palle Sandau, der ikke tøver med at anbefale TekniClean. 

”Pladsmapperne er altid opdaterede med de nyeste kemiplaner, ligesom deres medarbejdere bliver grundigt oplært. TekniClean er bare dygtige til at gøre rent. Vi har stor tillid til dem, for vi kan mærke, se og konstatere i kvalitetskontrollerne, at de gør rent med omtanke og omhu. Det er en medvirkende årsag til, at vi kan overholde danske og europæiske myndighedskrav til fødevaresikkerhed, certificeringskrav fra tredjeparts auditører og kundekrav”, understreger Palle Sandau. 

Fakta om Danpo

Danpo A/S er en del af fjerkrækoncernen Scandi Standard, der er noteret på Børsen i Stockholm. Koncernen er Skandinaviens største forarbejdningsvirksomhed inden for kylling. 

Koncernen producerer, sælger og markedsfører kølede, frosne og forædlede kyllinger i varemærker som Danpo, Kronfågel, Den Stolte Hane, Vestfold Fugl, Ivars og Your Chicken.

Kundecase skrevet af Speakloud for TekniClean.