Der er laaaang tid til semifinalen i Danmark har talent. Først lørdag 28. februar skal Daniel igen stå på den store scene. Selvom ventetiden kan virke lang, har Daniel en masse, han skal nå inden liveshowet.

– I dag har jeg fået lavet optaktsvideo til semifinalen. Vi var nede ved Bryggen og i gågaden for at filme en video. Vi var også hjemme hos mig for optage og spise pizza. Jeg tror den bliver god, og jeg glæder mig til at se videoen, der vises, inden jeg skal synge, siger Daniel Hersig.

 

Se billeder fra dagens optagelser

Daniel er glad og meget taknemmelig for den massive opbakning og støtte, han får.

– Folk jeg møder på gaden er venlige og glade, og jeg får rigtig mange søde beskeder på Facebook og Instagram. Jeg er super glad for dem alle. Jeg forsøger at svare så mange, jeg kan, men nogle dage kan det være svært at nå. Men alle skal endelig blive ved med at skrive, og har nogle lyst til at få taget billede sammen med mig, skal de bare spørge, siger Daniel med et smil.

I weekenden var Daniel i København for at øve sin optræden, og han glæder sig helt vildt til at synge en ny musicalsang for alle seerne og publikum.

– Sidste gang var det en kæmpe oplevelse at stå på scenen og give den gas. I semifinalen har jeg seks dansere med, så der kommer til at ske en masse på scenen, lover Daniel Hersig, der er i denne uge får en lille forsmag på livet som professionel musicalperformer.

– Jeg har skiftet skoleskemaet ud med sangtræning og dansetrin i en uges skolepraktik på Det Danske Musicalakademi i Fredericia. Det er vildt spændende og meget inspirerende, siger Daniel, der fredag skal til audition på den nye Shubidua musical, der opsættes af Fredericia Teater.

 

Nyheds hjemmeside og pressemeddelelse er skrevet af Speakloud for Daniel Hersig.