Væksten og den eksplosive udvikling i DK EL fortsætter. Seneste skud på stammen er etablering af en ny afdeling i Randers, hvor projektleder Peter Wallén får fast base sammen med en håndfuld dygtige specialister inden for industrielle elinstallationer.

 Med etableringen af den nye afdeling i Randers tager DK EL endnu et vigtigt skridt i strategiplanen, hvor et af målene er at være nærværende og tæt på kunderne.

 – DK EL opererer over hele Danmark, og med etableringen af Randers afdelingen kommer vi endnu tættere på vores mange østjyske kunder og samarbejdspartnere. Det er vigtigt for os, fordi vi kan have en tættere dialog og hurtigere rykke ud med vores brede palette af løsninger, fortæller COO Lasse Larsen om beslutningen.

 Timingen for etableringen af den nye afdeling er langt fra tilfældig. Det forklarer projektleder Peter Wallén.

 – Når vi rykker nu, og etablerer os i Randers, skyldes det ikke mindst, at vi har lavet en samarbejdsaftale med Makeen, der er et globalt, markedsledende selskab i energiindustrien, som udvikler og leverer ansvarlige energiløsninger, der gør en forskel for mennesker og planeten.

 – I DK EL står vi bl.a. for bygningsinstallationer, styretavler, kablingen og ABA i Makeens helt nyt forsøgsanlæg, hvor nye metoder inden for genanvendelse af plast skal undersøges. Det er en spændende og tidskrævende opgave, men der bliver naturligvis også tid til at løse opgaver for andre kunder i takt med, at afdelingen vokser sig større, understreger Lasse Larsen, COO i DK EL.

Skrevet af Speakloud for DK EL.