Det er en dygtig og vellidt medarbejder, BSB Industry tager afsked med, når Anders Wyke indstiller karrieren og går på pension fredag 17. december.

Han giver stafetten og titlen som Project Manager videre til erfarne Morten Stoy, der i fremtiden står i spidsen for engineering, tilbudsgivning og projektledelse i BSB Industry.

– Jeg har haft mange fantastiske år på arbejdsmarkedet. Senest i BSB Industry, og jeg vil gerne rette en stor tak til alle kunder, samarbejdspartnere og leverandører. Jeg har været meget glad for mit arbejde og den tætte kundekontakt, ligesom det har været interessant at sætte sig ind i alle de spændende produkter, fortæller Anders Wyke.

Morten fortsætter i samme solide spor

Anders Wyke har været en vigtig del af vores rejse fra udelukkende at sælge enkelte produkter til at levere komplette løsninger fra udvikling og konstruktion til produktion og supply chain solution. Den rejse fortsætter Morten Stoy.

– Jeg vil gøre mit ypperste for at servicere kunderne på samme høje niveau som Anders. Vi har samme filosofi og tilgang til arbejdet, og i øjeblikket knokler vi benhårdt på at sikre en gnidningsfri overgang, så vores kunder for en god oplevelse, understreger Morten Stoy, Project Manager i BSB Industry.

Har du spørgsmål om engineering, tilbudsgivning eller projektledelse, skal du allerede fra i dag kontakte Morten Stoy.

Kontaktoplysninger
Morten Stoy
Project Manager
+45 61 20 83 22
ms@bsb-industry.com

I BSB Industry vil vi gerne rette en stor tak til Anders Wyke for hans store arbejdsindsats og altid konstruktive tilgang. Arbejdet er udført med høj faglighed og med sans for detaljen.

Vi håber, at I vil tage godt imod Morten Stoy.

Skrevet af Speakloud for BSB Industry.