Søndag 6. juli kan forstander på Vesterlund Efterskole, Anne Nyhus, fejre 60 års fødselsdag.

Anne Nyhus blev ansat som lærer på Vesterlund Efterskole i 1981. Siden 1993 har hun været forstander. Det ændrer den runde dag ikke på, fastslår Anne Nyhus.

– Jeg glæder mig til at fortsætte arbejdet på Vesterlund Efterskole. Det er et spændende sted. Vi har i alle årene været begunstigede af dygtige medarbejdere og en bestyrelse, der har givet frie rammer for vores arbejde. Eneste ændring bliver, at vi flytter fra forstanderboligen til en privat adresse.

Udover de mange ledelsesopgaver som forstander, underviser Anne Nyhus stadig i gymnastik, geografi, samtaletimer og fortælling. Hun er også medansvarlig for opbygning af gymnastikopvisningen. Arbejdet med de unge mennesker har altid betydet meget.

– På efterskolen møder vi de unge i en alder, hvor de er meget modtagelige for nye input. De er klar til at begynde et nyt eventyr og opdage verden. Jeg glæder mig hver dag over elevernes udvikling. Både fagligt og socialt. Men først og fremmest glæder jeg mig over, at eleverne får mod på livet med et ophold på Vesterlund Efterskole, fortæller Anne Nyhus.

Bestyrelsen markerer fødselsdagen ved et arrangement i september.

Anne Nyhus er udrejst på dagen.

 

Pressemeddelelse og nyhed til hjemmeside skrevet af Speakloud for Vesterlund Efterskole.