”Hvor er de i dag?” er ni fortællinger om tidligere elever på Fjordvang Efterskole. Historierne er med til at markedsføre Fjordvang Efterskole som et attraktivt valg, når de unge mennesker – og deres mødre – vælger efterskole.

Vi stillede 4 spørgsmål:

  1. Hvorfor valgte du Fjordvang?
  2. Hvad har Fjordvang givet dig med i rygsækken?
  3. Din bedste oplevelse på Fjordvang?
  4. Hvorfor skal unge vælge Fjordvang?

Klik dig ind på ”Livet på Fjordvang”, der ligger under ”Om os” og se alle fortællingerne.

Du kan læse den første her.

Silje Øibakken Falck – Årgang 14/15 – er færdig med HHX og drømmer om et godt liv som eventmanager. I den første af ni historier om tidligere elever fortæller Silje om sit efterskoleår på Fjordvang.

Hvorfor valgte du Fjordvang?

Jeg valgte Fjordvang Efterskole, fordi jeg mener, at de har den bedste ridelinje i Danmark. På Fjordvang handler det ikke kun om at ride. Det handler også om at lære at være i harmoni med hesten.

Hvad har Fjordvang givet dig med i rygsækken?

Jeg har lært at forstå og tale med mennesker, som jeg måske ikke umiddelbart har så meget tilfælles med. Fjordvang har også lært mig en masse om hestens kropssprog, og om hvordan den opfører sig. Der er en masse psykologi i det, og jeg har lært at bruge mit kropssprog til at vise, at det er mig, der bestemmer – og ikke hesten. Det bruger jeg i mit arbejde med heste i dag.

Din bedste oplevelse på Fjordvang?

Min bedste oplevelse var den allerførste dag. Vi blev taget imod på en god måde. Det klikkede bare med min roomie. Vi krammede og snakkede hele natten. Det var fedt, at alle bare var indstillet på, at nu gør vi det – og vi gør det sammen.

Hvorfor skal unge vælge Fjordvang?

Du skal vælge Fjordvang, hvis du vil noget andet end alle de traditionelle gymnastikopvisninger. Fjordvang er anderledes og bedre, fordi det er en skole, hvor alle lærer hinanden at kende. Den er ikke kæmpestor. Men stor nok til at have en masse muligheder og et stærkt fællesskab på kryds og tværs.

Facts

Navn: Silje Øibakken Falck
Årgang: 14/15
Bor i dag i: Grenå
Bedste minde: Første skoledag
Livret på efterskolen: Tarteletter
Yndlingslærer: Min ridelærer Maj-Britt
Yndlingssted: Vores værelse ”Otteren”
Yndlingsfag: Ridning
Forelsket på efterskolen: Ja i Katrine
Uddannelse: HHX
Job i dag: Drømmer om et job som eventmanager

  Nyhed til hjemmeside, storytelling og tekst til sociale medier skrevet af Speakloud for Fjordvang Efterskole.