28. juni slår Profil Design Trading dørene op til byens største showroom med firmatøj og -gaver på Jens Grøns Vej i den sydlige del af Vejle.

Fremover kan virksomheder i Trekantområdet gå ud og shoppe firmagaver, profil- og arbejdstøj i et flot showroom, der ligger tæt på motorvejen. Det fortæller Allan Berthelsen, der er ejer af og direktør i Profil Design Trading med hovedsæde i Skjern.

– Vi har været i Vejle siden oktober, men vi får flere og flere kunder, så nu åbner vi et helt nyt og større showroom på 535 m2, hvor kunderne kan se det store udvalg af firmagaver og prøve profil- og arbejdstøj i en hyggelig atmosfære, siger Allan Berthelsen.

Profil Design Trading 3

Mærkevarer på hylderne

Det nye showroom vil bugne af firmagaver i mærker som Holm, Södahl og Kitchen Aid, profiltøj i mærkevarer som Craft og Boswell og stabilt arbejdstøj i de velkendte mærker F. Engl, Mascot, Blåklæder og mange flere.

– Det bliver byens største showroom, og så er placeringen perfekt med kun få minutter til motorvejen. Der vil være åbent dagligt eller efter aftale, og de sidste nye varer står altid på hylderne, siger en forventningsfuld Allan Berthelsen.

Profil Design Trading opkøbte i januar Kolding Profiltøj, og firmaet finder det derfor helt naturligt at ekspandere i Trekantområdet. Virksomheden laver selv alt inden for tryk og broderi med logo og firmanavn.

– Vi har ingen begrænsninger for, hvor vi kan trykke eller brodere et logo eller firmanavn. Det kan være isenkram, drikkedunke, poloshirts, strik, caps eller rigtigt arbejdstøj, som skal kunne tåle hårdt slid uden at virksomhedens navn forsvinder, fortæller indehaveren.

Shopløsninger til døren

Han har været i branchen i 28 år og ved, at det er vigtigt at være med fremme på beatet, når det gælder nye varer og tendenser, men mindst lige så vigtig er den gode dialog med både kunder og leverandører.

– Vi skal give kunden en god service og en oplevelse. Det er vigtigt, at vi kan lære af hinanden og udvikle os sammen. Sådan har vi det også med vore leverandører, hvor det ikke kun handler om at få en ny ordre, men lige så meget om at udveksle viden og idéer, siger Allan Berthelsen.

Profil Design Logo

Udover åbningen af det nye showroom har direktøren travlt med at planlægge en julemesse til september, så kunderne kan få inspiration til medarbejdernes julegaver.

– Det er shopløsninger på hjemmesiden, hvor medarbejderne selv vælger gaverne, som vi pakker ind og leverer på arbejdspladsen. Sommergaver er en anden mulighed, men de plejer nu ikke at være helt så store som julegaverne, siger Allan Berthelsen med et glimt i øjet.

Design-virksomhedens succes kan aflæses i søgningen efter nye medarbejdere, hvor virksomheden i Skjern og Vejle i øjeblikket er på udkig efter yderligere 2-3 sælgere og 1 salgsbackup, som skal i sving efter sommerferien.

Skrevet af Speakloud for Jysk Fynske Medier.