Højeffektiv procesudsugning giver i kombination med et stort og et mindre aggregat i Polyprints nye produktionshal et godt arbejdsmiljø og indfrier Teknisk ansvarlig Nickolaj Søgaard Sørensens forventninger om et effektivt og miljøvenligt ventilationsanlæg med et lavt energiforbrug.

”Resultatet af samarbejdet med GK Danmark i Kolding er et driftsikkert, kraftfuldt og energirigtigt ventilationsanlæg, der giver et godt arbejdsmiljø i vores nye produktionshal, hvor vi fremstiller fleksibel emballage til især fødevareindustrien.

Vores samarbejde med GK Danmark fungerer godt. De forstår vores behov og er med deres erfaring og faglige know how dygtige til at se muligheder og komme løsningsforslag, der lever 100 procent op til vores ønsker og de lovmæssige krav.

I Polyprint bruger vi GK Danmark som vores faste servicepartner, fordi de er servicemindede, færdige til aftalt tid og reaktionsstærke, og fordi samarbejdet er med til at sikre en lav nedetid på vores produktionsapparat. Senest har GK Danmark hjulpet med demontering og montering af vores produktionslinje i den nyopførte hal, og også den opgave er løst professionelt og i højeste kvalitet. I Polyprint tøver vi ikke med at anbefale GK Danmarks dygtige folk i Kolding i vores netværk.

Kundecase skrevet af Speakloud  for GK Danmark.