Vejle Værested og Herbergs gæster deltager i mange gode julefrokoster! Søndag aften var “Brøndby fans fra Svinget” årsagen til, at der kom ekstra julelækkerier på bordet.

“Tusind tak til alle de virksomheder og private, der tænker på vores gæster i forbindelse med deres julearrangementer og donerer overskydende mad, frugt, slik og andre lækkerier til os – endda leveret helt til døren. Vi er dybt taknemmelige. Maden er god og mætter – men tanken og omsorgen luner vores gæster langt ind i det nye år. Endnu enlængst gang tak”, siger leder af Vejle Værested og Herberg, Lene Fibæk-Jensen og afslører, at den julefrokost VVH har fået leveret  væk fra kommer fra Brøndby.

“Brøndby fans fra Svinget holdt julefrokost i toget mellem Brøndby og Vejle, da de søndag aften gæstede Vejle Stadion til superligakampen mod Vejle Boldklub. Fanklubben besluttede sig for at donere overskuddet til vores gæster og tog en taxa fra banegården forbi VVH, hvor de satte maden af, inden de tog videre mod stadion for at se fodboldkampen. Selvom mit røde hjerte holder med Vejle Boldklub, må jeg indrømme, at jeg var lidt gul og blå i går aftes. Tusind tak til “Brøndby fans fra Svinget” for den smukke tanke”, siger en glad Lene Fibæk-Jensen.

Brøndby IF vandt i øvrigt kampen på Vejle Stadion med 2-1.

Foto: Robert Hendel, roberthendel.dk

Nyhed til hjemmeside og pressemeddelelse skrevet af Speakloud for Vejle Værested og Herberg.