Musicalskolen StageFront i Vejle inviterer alle musicalinteresserede børn og unge til 48 sjove, lærerige og spændende timer på de skrå brædder i weekenden 19. til 21. september.

Musical Campen er for alle børn og unge, der ønsker at styrke deres talent og blive dygtigere til sang, musicaldans, drama, kropssprog, musicalperformance og auditionstræning.

– Både skolens nuværende elever og nye interesserede er inviterede, fortæller kunstnerisk leder i StageFront, Isabel Ravn. Hun understreger, at både nybegyndere og øvede er velkomne på Campen, der holdes i samarbejde med Danhostel i Vejle, der sørger for overnatning og forplejning.

– Undervisningen er aldersopdelt, og vi tager hensyn til børnenes og de unges erfaringer, så alle lærer en masse nye teknikker og bliver dygtigere.

Sådan får du succes til audition

De 48 timers hård og sjov træning på Musical Campen giver et godt indblik i, hvad der kræves af talenter, der drømmer om roller i musicals, teater eller film. Det at kunne præstere til audition er en forudsætning for at komme i betragtning til både mindre og større roller.

– På Musical Campen øver vi os i at gå til audition foran hinanden. Deltagerne vælger et sangnummer, dans eller monolog, de arbejder med i løbet af dagen. Det præsenterer de og får en masse konstruktiv og positiv feedback, fortæller Isabel Ravn, der sammen med Fie Alberte Damgaard Lauritsen fra Det Danske Musical Akademi står for undervisningen.

De venter i spænding

Sofia, Emil, Daniel og Michela fra Musicalskolen StageFront har allerede tilmeldt sig. De glæder sig til at møde en masse nye børn og unge, der ligesom dem, brænder for at synge, danse og performe.

– Det bliver så fedt at møde en masse med samme interesse. Jeg glæder mig til at gøre det, jeg elsker allermest i 48 timer. Det bliver så sjovt og lærerigt. Jeg tror intensiteten kan rykke mig helt vildt, siger en smilende Sofia Pedersen sammen med vennerne Michela, Emil og Daniel.

Du kan sagtens nå at tilmelde dig

Kunstnerisk leder på Musicalskolen StageFront, Isabel Ravn, håber, at Campen kan være med til at sætte fokus på de muligheder børn og unge i Vejle Kommune har for at gå til sang, dans og performance hver torsdag eftermiddag. Hun fortæller, at du sagtens kan nå at tilmelde dig. Læs hvordan på musicalskolenvejle.com.

– Vi håber selvfølgelig, at alle børn og unge får en fed weekend, knytter nye stærke venskaber og lærer en masse teknikker, så de kan give den gas på scenen og gøre det, de synes er sjovt. Får nogle af deltagere lyst til at fortsætte undervisningen på StageFront er sæsonen lige startet, siger Isabel Ravn med et smil.

Det koster 1.000 at deltage for medlemmer af StageFront og 1.500 kroner for alle andre. Det beløb dækker al undervisning, ophold og kost.

 

Pressemeddelelsen er skrevet af Speakloud for Musicalskolen StageFront.