Speakloud hjælper Thomas Søgaard fra Regnskabs-experten.dk med at få nye kunder. Thomas Søgaard startede som selvstændig i december 2014 og har allerede travlt med at rådgive kunderne.

Vi satte Thomas Søgaard i kontakt med Søren Rahbek fra Vejle Amts Folkeblad. På baggrund af vores samtale med Søren Rahbek, og senere hen et møde mellem Søren og Thomas, blev en artikel om Regnskabs-experten.dk bragt i Vejle Amts Folkeblad torsdag 11. december 2014.

Speakloud har også skrevet en pressemeddelelse. Den blev bragt i Ugeavisen Vejle onsdag 17. december 2014.

Læs artiklen

– Jeg blev ringet op af potentielle kunder samme dag, som omtalen var i avisen. Det har resulteret i faste kunder, som jeg glæder mig til at rådgive. Samarbejdet med Speakloud er allerede nu en rigtig god investering, som jeg forventer mig endnu mere af fremover.

Thomas Søgaard, Regnskabs-experten.dk