Daniel Hersig drømmer om en professionel karriere inden for musical, teater eller film. Han arbejder målrettet på at dygtiggøre sig, så han kan søge ind på musicalakademiet i Fredericia eller på en skuespillerskole.

Daniel Hersig har allerede haft store roller. Blandt andre hovedrollen i Emil fra Lønneberg og i Herkules. I Speakloud støtter vi Daniel Hersigs ønske om en musicalkarriere på de store scener over hele verden. I samarbejde med Daniel Hersig har vi udviklet en ny hjemmeside www.danielhesig.dk. Hjemmesiden afspejler Daniels personlighed og den har allerede medført flere positive henvendelser fra showbiz-miljøet.

Daniel Hersig har synget og danset hele livet

Daniel Hersig er født i 2000. Allerede som 3-årig begyndte han at synge og spille på en lille træguitar. Da han kom i skole begyndte han at modtage guitarundervisning. Guitaren og sang har fyldt meget i Daniels opvækst, og han elskede at optræde på musikskolen. Daniel gik også en årerække til dans hos DK Dans og kom på et talenthold.

I 2012 kom interessen for musical, da han var inde og se Skatteøen. Ultimo 2013 begyndte Daniel at modtage professionel sangundervisning hos en CVT sangcoach i Århus. Her går han cirka 1 gang om måneden.

I 2013 begyndte Daniel på StageFront, som er en musicalskole i Vejle. Her undervises han i sang, drama, musicalperformance og dans 4 timer om ugen. I 2014 blev Daniel optaget på Tørring skole på en særlig Musiktalentlinje, hvor han får 8 timers musik ind i skoleskemaet. Her går han til klaver, får musikteori og nodelære. På den måde er både skoledagen og fritiden nu fyldt med musik, teater og dans.

Hovedrollen som Emil fra Lønneberg

Daniel Hersig drømmer om en professionel karriere, og han har allerede haft store roller. Blandt andre hovedrollen som Emil fra Lønneberg.

Daniel Hersig optræder i TV2 programmet Danmark har talent

Aktuelt medvirker Daniel Hersig i TV2 programmet Danmark har talent. I Speakloud glæder vi os til at følge og se Daniel Hersig optræde på nationalt TV.

Læs mere om Danmark har talent

 

Nyhed hjemmeside og pressemeddelelse skrevet af Speakloud for Daniel Hersig og StageFront.