Økonomifolk har ry for at være lidt tørre og kedelige. Det kan man ikke sige om Thomas Søgaard. Han sprudler af energi og gåpåmod – et gåpåmod der betyder, at den 26-årige vejlenser nu starter op som selvstændig med virksomheden Regnskabs-experten.dk.

Thomas Søgaard er uddannet revisor. Først med en traineeplads og senere hen en Cand. Merc. Aud. ved siden af fuldtidsarbejde hos PwC og KPMG. Med otte års erfaring som ballast, kaster han sig nu ud i livet som iværksætter. Han glæder sig til den tætte, løbende sparring og dialog med kunderne.

– Jeg oplever, at mange virksomheder har brug for en økonomisk sparringspartner, der er tæt på virksomheden. Men især små og mellemstore virksomheder er tilbageholdende med at bruge revisorer til andet end årsregnskab. Det vil jeg gøre op med, forklarer Thomas Søgaard og understreger, at der i Regnskabs-experten.dk er plads til alle typer virksomheder.

Læs også artikel i Ugeavisen Vejle, der onsdag 17. december 2014 skriver om Regnskabs-experten.dk

Endnu en iværksætter til årets iværksætterkommune 2014

Vejle Kommune er netop kåret som årets iværksætterkommune 2014. Kommunens mange iværksættermiljøer vejede tungt i dommerkomitéens vurdering, og Vejles nye regnskabsexpert har bevidst valgt at slå sig ned i ét af miljøerne, Spinderihallerne.

– Jeg er meget bevidst om valget af virksomhedens placering. Det er vigtigt for mig, at placeringen afspejler min person. Valget af Spinderihallerne falder helt naturligt. For det uformelle og imødekommende miljø passer perfekt til den jeg er, og det jeg gerne vil signalere, siger Thomas Søgaard, der ved første møde forelskede sig i Spinderihallernes rustikke og inspirerende miljø.

Regnskabsexpert med store ambitioner

Som nystartet iværksætter tager Thomas Søgaard sig af alle opgaver for kunderne. Blandt andet bogføring, årsregnskaber og rådgivning. I den første tid bliver han eneste mand på kontoret, men hans ambitioner rækker langt videre.

– Regnskabs-experten.dk bliver med tiden et konsulenthus med en række eksperter inden for hver deres disciplin. Så står virksomheder og mangler hjælp til bogføring, moms, løn, årsregnskab, budgetter, kan og vil vi tilbyde lige nøjagtig den service, som kunden har brug for, pointerer Thomas Søgaard, der ikke er i tvivl om, at Regnskabs-experten.dk nok skal klare sig i konkurrencen.

– Når jeg sætter mig noget for, så lykkes det. Jeg er stadig ung, og nu skal den have gas inden min kæreste og jeg skal have børn, siger Thomas Søgaard med et smil.

 

Pressemeddelelsen er skrevet af Speakloud for Regnskabs-experten.dk i Vejle.