Ole Kirk fylder rundt

30. december runder Vesterlund Efterskoles vellidte og respekterede viceforstander Ole Kirk et skarpt hjørne, når han på årets næstsidste dag kan fejre sin 70 års fødselsdag.

Ole Kirk har været ansat på Vesterlund Efterskole i en menneskealder. 37,5 år for at være helt præcis, og den karismatiske viceforstander har elsket sit arbejde som lærer og leder i alle årene.

”Jeg har altid haft et rigtigt godt forhold til eleverne. Jeg interesserer mig for dem og kan lide dem alle sammen. Også de lidt skæve der har brug for en kærlig hånd og en god snak”, fortæller Ole Kirk.

Ole Kirk er tidligere elitegymnast og nåede inden ansættelsen på Vesterlund blandt andet at undervise på Gymnastikhøjskolen i Ollerup, ligesom han blev udtaget til Flensted Jensens verdensturné, som kan sammenlignes med nutidens DGI Verdenshold. Verdensturneen fik afgørende betydning for Ole Kirk, for det var under de udenlandske himmelstrøg, at han mødte Anne Nyhus.

”Jeg er uddannet landmand og murer. I grunden drømte jeg om at blive bygningskonstruktør, men Anne overbevidste mig om, at drømmejobbet for hende og mig var på Vesterlund Efterskole, hvor vi kunne udleve og dyrke vores store interesse for gymnastik”, siger Ole Kirk.

”Det valg har jeg ikke fortrudt et eneste sekund i mit liv. Vesterlund Efterskole prioriterede allerede gymnastikken højt, da vi blev ansat. Men gennem årene har vi styrket gymnastikprofilen markant, og gymnastikken har i den grad været en katalysator for Vesterlund Efterskole succes og det stærke sammenhold og fællesskab eleverne imellem”, forklarer Ole Kirk.

Ole Kirk fejrer 70 års fødselsdagen under private former.

Pressemedelse og Nyhed til hjemmeside skrevet af Speakloud for Vesterlund Efterskole.