Skovejere og andre interesserede kan dykke ned i og blive klogere på emnet: Skovbrug, klima og biodiversitet, i forbindelse med Skovejerforeningen for Vejle Ådal og Vejle Fjords generalforsamling den 4. marts. Tre oplægsholdere kommer med hver deres vinkel på debatten om skovbrug, klima og biodiversitet til det åbne arrangement.

Skovejerforeningen for Vejle Ådal og Vejle Fjord har skruet et stærkt program sammen i forbindelse med foreningens generalforsamling onsdag den 4. marts. I Tårnværelset på Økolariet i Vejle kan skovejere og andre interesserede fra kl. 20 til kl. 22 opleve tre oplægsholdere, som til dagligt arbejder med eller har stor interesse i emnet: Skovbrug, klima og biodiversitet. Der er gratis adgang for alle interesserede til arrangementet.

Oplægsholderne er Palle Madsen fra InNovaSilva, der har været medforfatter på bogen ”Klimaskoven – et effektivt redskab til håndtering af CO2-problemet”, lokalformand i Danmarks Naturfredningsforening Vejle, Uffe Rømer samt Klaus Enevoldsen, afdelingsleder i Natur & Friluftsliv i Vejle Kommune. Efter de tre indlæg vil der være debat om emnet, og publikum vil få mulighed for at stille spørgsmål og aktivt deltage i debatten.

– Vores mål med arrangementet er todelt. Vi vil gerne gøre skovejere mere bevidste om, hvordan de bedst muligt kan tænke klima og biodiversitet ind i de rammer, som de har i deres skov. Samtidig vil vi gerne skabe en åben dialog mellem alle de parter og grupper, som har interesse i emnet skovbrug, klima og biodiversitet. Så vi håber at se rigtige mange mennesker til arrangementet, siger formand for Skovejerforeningen for Vejle Ådal og Vejle Fjord, Jens Grøn.

Skovejernes talerør i Vejle Kommune

Inden arrangementet med oplægsholderne holder Skovejerforeningen for Vejle Ådal og Vejle Fjord sin generalforsamling fra kl. 19 til kl. 20. Foreningen er en interesseorganisation for alle skovejere i Vejle Kommune.

– Vi oplever en rigtig fin opbakning blandt skovejerne i Vejle-området, men vi har altid plads til nye medlemmer, så vi kan tale med en endnu stærkere stemme for kommunens skovejere, siger Jens Grøn.

Skovejerforeningen for Vejle Ådal og Vejle Fjord er en del af den ”formandsgruppe”, som Vejle Kommune har nedsat i arbejdet med en erhvervs- og udviklingsstrategi for Vejle Ådal- og Vejle Fjord-området.

Pressemeddelelse skrevet af Speakloud for Skovejerforeningen.