Husker du konkurrencen om et shelter på Scanwos Facebook-side, der stak helt af med næsten 100.000 reaktioner, kommentarer og delinger? Konkurrencen nåede ud til næsten 1 million danskere. Nu er shelteret kommet hjem til vinderen – Børnehuset Bjerregrav. 

På Børnehuset Bjerregravs legeplads kan børnene boltre sig i et kuperet område med græs, buske og træer. Der er rig mulighed for at lege i sandkasser, klatre, rutsje, gynge, slå koldbøtter, spille fodbold, løbe om kap, cykle og grave – og med det nye shelter har børnene fået endnu et favoritsted på legepladsen.

”I Børnehuset Bjerregrav er et dagligt udeliv med masser af fysiske aktiviteter, udfordringer og bevægelse vigtigt. I sommerhalvåret er vi ude det meste af dagen, og om vinteren i minimum 2 timer”, fortæller Maria Møller, der er taknemlig for, at Børnehuset Bjerregrav blev de heldige vindere af shelteret.

”Vi udvikler løbende vores udemiljø, så børnene får nye sanseoplevelser, og med shelteret på plads har børnene fået et helt nyt yndlingssted, hvor de kan spise madpakker, høre historier, søge ly for en lille byge eller blot lege, hygge og skabe gode venskaber”, understreger Maria Møller, der sammen med hendes kolleger har mange idéer til, hvad shelteret kan bruges til.

”Shelteret har givet os et ekstra læringsrum ude på legepladsen og er oplagt både til læring, leg og afslapning. Børnene har indimellem brug for at komme ned i gear, og i går sad jeg eksempelvis sammen med en gruppe af børn og hørte en lydbog godt pakket ind i tæpper.

Vi er også i gang med at indrette shelteret, så vi kan bruge det til børneyoga og meditation, men mulighederne er ubegrænsede, og selvom shelteret kun har stået på legepladsen i nogle få dage, kan nu jeg slet ikke forestille mig vores legeplads uden vores shelter”, siger Maria Møller.

I Scanwo glæder Niels Peter Hansen sig over, at lykkens pamfilius pegede på Børnehuset Bjerregrav, da vinderen af konkurrencen blev udtrukket.

”Der var helt sikkert mange, der havde fortjent at vinde et shelter. Men vi er nu alligevel utroligt glade for, at det blev Børnehuset Bjerregrav, der løb af sted med præmien. Børnene har allerede taget det i brug, og det er dejligt at se alle deres glade ansigter og begejstring, når de leger i shelteret”, siger en lige så glad Niels Peter Hansen, der er medejer af Scanwo.

Pressemeddelelse, nyhedsbrev og nyhed til hjemmeside skrevet af Speakloud for Scanwo.