DK EL producerer vægte til fødevareindustrien og slagterier over hele verden. Seneste skud på stammen er en dynamisk glidestangsvægt, der skal være med til at sikre dyrevelfærden på slagteriet DanePork.

Helt lavpraktisk kontrollerer den nye vægt, at grisene slagtes korrekt. Udover at sikre, at ikke tilstrækkelig afblødte grise bliver frasorteret, kan vægten også give en kontrol- og kvalitetssikring af aflivningsmetoden. På den måde minimerer vægten også risikoen for, at produktionen går i stå.

Den nye vægt er en dynamisk glidestangsvægt designet til krævende produktionsmiljøer i fødevareproducerende virksomheder. Den dynamiske glidestangsvægt leveres som standard med et vejestykke på 500, 650 eller 800 mm. Vægten kan også tilpasses kundespecifikke ønsker. Vægten kan leveres med PLC styring. DK AU2MATION står for PLC programmeringen.

Mettler Toledo IND360 – En ultrahurtig proces-vejeterminal

Checkvejeren er udstyret med Mettler Toledo’s IND360 procesinstrument, der gør det muligt at kommunikere direkte til PLC ’en via Profinet eller Ethernet IP med tilhørende filer til Siemens & Allen Bradley PLC.

Banebrydende ydeevne

Ved hjælp af ultrahurtig behandling tilsluttet verdens mest brugte PLC’er, hjælper IND360-terminalen med at booste produktiviteten og øge driftstiden. Bruger du tilstandsovervågningen og Smart5™-alarmering, kan du sikre, at dit system fungerer som forventet og reagerer hurtigt, hvis der opstår problemer. 

 Forenklet integration

IND360 fås med certificerede automatiseringsgrænseflader, prøveprogrammeringskode, dokumentations- og automatiseringsdrivere, herunder Rockwell EDS, AOP’er og Siemens funktionsblokke. Den moderne webgrænseflade giver mulighed for praktisk lokal og ekstern konfiguration og service.

Mange applikationer

Den forprogrammerede applikation til halv- eller fuldautomatiske vejeprocesser for tankvejning giver dig mulighed for at drage fordel af METTLER TOLEDOs vejningsekspertise for at forbedre procesgennemløb uden at bruge tid på brugerdefineret programmering.

ny chekvejer 2

Global overholdelse

Den verificerede overensstemmelse af IND360-produktsortimentet med globale regler og standarder giver mulighed for strømlinet indkøb, hurtigere implementering og mere effektiv opstart af internationale processer og faciliteter uden den sædvanlige hovedpine i forbindelse med eksportudstyr.

KLA Dynamisk glidestangsvægt kan veje op til 800-900 enheder i timen.

Vil du vide mere om vægte?

Kontakt Søren Frederiksen, DK EL på sf@dkel.nu eller 21 72 47 82.

Skrevet af Speakloud for DK EL.