Daniel Hersig måtte ud i en nervepirrende dyst mod fire andre unge sangere i kampen om den sidste plads TV2’s store talentkonkurrence Danmark har Talent.

Trods halsbetændelse lykkes det endnu engang Daniel at synge sig ind i dommernes hjerter med en smuk udgave af ”Hvor er du nu, Adalena” fra musicalen Atlantis.

– Det er ubeskriveligt at gå videre. Jeg er så glad, og det bliver mega fedt at synge live i Danmark har Talent. Jeg glæder mig vildt meget til det bliver min tur.

Se Daniels optræde i “Udvælgelsen”

Daniels tur bliver det 7. februar, hvor han skal dyste mod 6 andre dygtige deltagere. Hvem ved Daniel endnu ikke.

– Alle er bare så dygtige. Så jeg er meget taknemmelig over, at jeg er gået videre. Jeg håber, at mange vil stemme på mig i kvartfinalen, siger Daniel Hersig med et stort smil og en ydmyg attitude.

Daniel Hersig er 14 år gammel. Han bor i Hedensted, men han har valgt at gå i ottende klasse i Tørring i Musiktalentklassen.

Daniel elsker at synge musicals på Musicalskolen StageFront i Vejle. Daniel får også sangtræning af Mathias Aaen Thuesen, og han har allerede spillet store hovedroller i Emil fra Lønneberg og Herkules.

Det kan mærkes, mener TopGunn. Det var TopGunn, der overraskede Daniel og overbragte ham nyheden om, at han er gået videre.

– Det var vildt svært at blive enige om, hvem der skulle gå videre i kategorien sangere under 16 år. Styrken ved Daniel er hans coolness. Efter min mening er Daniel et klart større talent end de andre i kategorien. Du skal da bare med og vinde hele det lort, sagde TopGunn til Daniel.

Du kan følge Danmark har Talent på TV2 de næste mange lørdage.

Foto: TV2

 

Pressemeddelelse er skrevet af Speakloud for Daniel Hersig.