Drømmer du om et år som udvekslingsstudent i USA, Brasilien eller et andet spændende land? Vil du lære at tale et andet sprog flydende, knytte livslange venskaber og opbygge selvtillid og selvværd ved at stå på egne ben?

Rotary Danmark sender hvert år mellem 150 og 170 helt almindelige unge mennesker mellem 16 og 18 år på udvekslingsophold i udlandet. Alene i Vejle sender de tre Rotary klubber 4 udvekslingsstudenter af sted på eventyr i det kommende år.

– Ansøgningsfristen for udsendelse i skoleåret 2015 – 2016 er 6. oktober, så interesserede kan nå det endnu, fortæller klubpræsident i Vejle Syd Rotary Klub, Bjarne Thy.

Lørdag 20. september inviterer Vejle Syd Rotary Klub alle interesserede unge og deres forældre til informationsmøde i Skyboxen på Vejle Stadion, hvor du kan få svar på alle dine spørgsmål. Hvordan foregår det? Hvad koster det? Hvad får jeg ud af det? Du kan også møde tidligere udsendte og deres forældre.

Arrangementet starter kl. 11 og slutter kl. 12.30. Du må gerne tilmelde dig til ap@emazys.com, men du er også velkommen til bare at dukke op.

– I Rotary har vi mange års erfaring med udveksling. De unge får en fast kontaktperson i både Danmark og i udvekslingslandet. Indkvarteringen foregår under ordnede, screenede og godkendte forhold, så det er trygt for både den unge og forældrene.

– Jeg har haft så mange ubeskrivelige oplevelser. At være på udveksling og bo og studere i udlandet er den bedste måde at lære et fremmedsprog flydende på, mener Søren Sandgaard, der netop er hjemvendt efter et fantastisk ophold i USA.

– Det har været et fantastisk år, hvor jeg har knyttet venskaber for livet. Jeg har lært at navigere og klare mig i en fremmed kultur. De mange positive oplevelser jeg har fået ved at være udvekslingsstudent gennem Vejle Syd Rotary Klub, glæder jeg mig at dele med andre unge og deres forældre

Sådan bliver du udvekslingsstudent

  • Mød op til informationsmødet lørdag 20. september.
  • Mødet starter kl. 11 og slutter kl. 12.30.
  • Det foregår i Skyboxen på Vejle Stadion.
  • Du kan tilmelde dig til ap@emazys.com eller blot møde op.

Fakta om Rotary

Rotary er et globalt, stærkt netværk med 1,2 millioner frivillige i ledende stillinger og selvstændige, som dedikerer deres tid og talent til at tackle verdens mest presserende humanitære udfordringer.

Rotary er samtidigt et unikt internationalt og lokalt netværk med spændende muligheder for aktive erhvervsfolk, ledere og selvstændige, der ønsker at udvikle deres menneskelige, faglige og erhvervsmæssige kompetencer.

I Danmark er der 12.000 medlemmer fordelt på 272 klubber.

I Vejle Syd Rotary Klub er der 51 medlemmer.

 

Pressemeddelelse er skrevet af Speakloud for Vejle Syd Rotary Klub.