Stine og Jens Ole Knudsen byggede i 2016 et smukt, moderne tagetagehus i Sundbyvester på Amager. Træhuset i de nænsomt udvalgte kvalitetsmaterialer er formet efter bygherrens ønsker og krav, og det opfylder her fire år senere stadig familiens drøm om et funktionelt, bæredygtigt og individuelt indrettet hjem.

– Vi byggede vores dejlige træhus med Scanwo i 2016, og vi kan varmt anbefale dem til alle, der går med byggetanker. I modsætning til flere andre byggefirmaer, vi havde set på, kunne Scanwo bygge lige det hus, vi ønskede. Det fortæller Stine og Jens Ole Knudsen, der bor i træhuset i Sundbyvester sammen med børnene Emma og Albert.

– Scanwo har ikke har nogle bestemte mål eller standarder, som ens husbyggeri skal passes ind i. Det betød for os, at vi kunne få den planløsning og indretning, som var rigtig for os. Vi oplevede sælgeren som rolig, vidende og tillidsvækkende, og alt hvad der blev sagt og lovet før, vi underskrev kontrakten, blev overholdt til punkt og prikke i byggeprocessen, forklarer familien, der stadig glæder sig over, at de overlod byggeprocessen til Scanwo.

– Scanwo har bygget vores 211 kvadratmeter store træhus i 1½ plan og en garage på 36 kvadratmeter. Der er solceller på garagen og jordvarme på grunden. Alt ved husbyggeriet var i entreprise, og Scanwo stod så for at planlægge og koordinere alle aspekter af byggeriet fra garageport til solceller og jordvarme.

– Selve byggeriet gik upåklageligt med meget få tilretninger, der, som oftest, skyldtes misforståelser, eller at vi som bygherre ikke vidste særligt meget om huskonstruktion. Alt blev undervejs rettet til uden brok eller merbetaling, så vi fik netop det hus, vi drømte om, forklarer Stine og Jens Ole

Knudsen, der mener, at Scanwos dygtige rådgivning er en af de væsentligste årsager til, at de i dag bor og lever i deres drømmehjem.

– Der er mange svære valg i forbindelse med et byggeri, og vi havde i den grad brug for hjælp til at træffe de rigtige beslutninger. Hver gang var Scanwos håndværkere mere end villige til at bruge tid på at rådgive os om, hvad der bedst ville kunne give det resultat, vi ønskede. 

– I dag bor vi i vores fantastiske træhus på fjerde år, og vi er stadig toptilfredse med både huset og den byggeproces, vi gik igennem med Scanwo. Vi har af samme årsag, og uden betaling, ageret fremvisningshus, siden huset stod færdigt. Hvis vi nogensinde skulle bygge hus igen, så ville det absolut være med Scanwo, som vi giver vores varmeste anbefalinger, understreger Stine og Jens Ole Knudsen. 

Kundecase skrevet af Speakloud for Scanwo.