Løsningsorienteret og ydmyg rengøringspartner

Erfaring med produktionsrengøring og solid rådgivning er i kombination med en konkurrencedygtig pris og en ydmyg, lyttende og løsningsorienteret tilgang til samarbejdet de vigtigste årsager til, at COO Peter Bredvig samarbejder med TekniClean om administrations- og produktionsrengøring i Globus Wine.

”Vi har samarbejdet med TekniClean, siden vi flyttede vores produktion til Køge i 2018. Vi valgte TekniClean, fordi de er professionelle og eksperter inden for produktionsrengøring. I opstarten af rengøringen var TekniClean dygtige til at rådgive os og komme med løsningsorienterede forslag. Det gjorde opstarten nemmere og mere tryg”, fastslår Peter Bredvig og understreger, at TekniClean spiller en nøglerolle i tapperivirksomhedens kvalitetsledelsessystem.

”TekniClean har den nødvendige erfaring i fødevarerengøring og forståelse for de krav, vi skal opfylde i forhold til fødevaresikkerhed. Vi er IFS-certificerede, og det er helt essentielt, at kvaliteten af rengøringen imødekommer kravene i certificeringen. I samarbejdet med TekniClean føler vi os trygge, fordi de dagligt beviser, at de lever op til den nøgleposition, de har i vores kvalitetsstyring”, forklarer Peter Bredvig, der glæder sig over den dialog, virksomheden har med det landsdækkende rengøringsselskab.

”I Globus Wine er vi dygtige til vin, men vi har brug for en samarbejdspartner på rengøringsområdet, der både byder ind med løsningsforslag og lytter til os, hvis der er mindre udfordringer. Vi oplever, at TekniClean er meget ydmyge over for feedback og handler på den øjeblikkeligt. De er tilgængelig alle ugens dage døgnet rundt, og det er altafgørende for os, at vi ikke skal vente tre dage på svar. I samarbejdet med TekniClean får vi drøftet tingene og taget action med det samme. De er fleksible og tilpasser rengøringsplanen til vores produktion med kort varsel”, fortæller Peter Bredvig.

Fakta om Globus Wine

Globus Wine er en af Nordens hurtigst voksende partnere inden for vin. De har eget tapperi for både flasker og ”bag in box”, og med en kapacitet på 70 millioner liter om året er de markedsledende i Norden.

Globus Wine er cirka 75 ansatte i Danmark. De importerer både oversøiske vine og vine fra de traditionelle europæiske vinlande og producerer en bred vifte af private labels og egne mærker.

Kundecase skrevet af Speakloud for TekniClean.