Et godt arbejdsmiljø hvor man snakker om tingene og hjælper hinanden, medbestemmelse i planlægningen af arbejdet, en stor grad af frihed og ordnede lønforhold er blandt de vigtigste årsager til, at sanitør Suthan Seevaratnam er glad for sit arbejde i TekniClean.

Det fortæller 42-årige Suthan Seevaratnam i serien af medarbejderhistorier, hvor du også kan læse om, hvorfor Heidi Hansen og Tomas Balciunas synes, at TekniClean er en god arbejdsplads.

Hvad laver du som sanitør?

I mit arbejde som sanitør er det min opgave at gøre rent i produktionsområdet på Arla. Jeg starter med at spule maskinerne med vand. Når de er vasket ned, samler jeg plastisk, etiketter og andet stort skidt sammen, så det ikke ender i kloakkerne og tilstopper dem.

Herefter udlægger jeg sæbe og lader det virke i 15 til 20 minutter, inden jeg spuler efter med rent vand. Til sidst desinficerer jeg maskiner og gangarealer, så alt er klar til, at medarbejderne i Arla kan gå i gang med produktionen, når de møder ind om morgenen.

Hvad kan du godt lide ved dit arbejde?

Jeg kan godt lide at gøre rent i TekniClean. Vi har det godt sammen og hjælper hinanden, hvis der er én, der har en dårlig dag. Vi er med til at tilrettelægge arbejdsdagen og har frihed til at holde pauser, når det passer bedst ind i arbejdsrytmen. Der er ingen, der kommer efter os, så længe vi passer vores arbejde.

Hvorfor er TekniClean en god arbejdsplads?

TekniClean er dygtige til at lære folk op. I starten var det et hårdt arbejde, men da jeg først havde lært rengøringsteknikkerne, gik det meget lettere. Der er et godt samarbejde, og er jeg i tvivl om noget, kan jeg altid gå til min formand.

Jeg er før blevet snydt for løn på en anden arbejdsplads. Men sådan er det ikke i TekniClean. De er ærlige mennesker, der behandler de ansatte godt. Har jeg en måned glemt at skrive timer på, bliver de bare udbetalt i den næste måned. Der er styr på tingene, og lønnen kommer altid til tiden.

Kan du anbefale andre at søge arbejde i TekniClean?

Ja, TekniClean er en god arbejdsplads. Jeg har gode kolleger. Vi bekymrer os om hinanden og taler åbent om tingene, hvis der er noget, vi kan gøre bedre. Jeg kan godt lide ærligheden, og at der ikke bliver pakket noget ind.

Lønnen i TekniClean er god sammenlignet med de andre arbejdspladser, jeg har været på. Og så giver det lidt ekstra i lønningsposen, at jeg arbejder på skæve tidspunkter om natten. TekniClean er et godt firma, hvor du ikke bliver snydt. 

Job: Sanitør

Arbejdsplads: Arla i Taulov

Ansættelse: 2015

Arbejdstid: Natarbejde, fuldtid

Medarbejderfortælling skrevet af Speakloud for TekniClean.