Specialisterne hos Ølgod Elektro er altid klar til at servicere kunder i både Danmark og Norden med den nyeste viden inden for deres felt, og erfaringen går mange år tilbage.

– Vi er specialister inden for både automatik, elektro, pneumatik og cobots, og fordi vi har eksisteret siden 1955, er der meget erfaring at trække på, siger Jimmy Nielsen, der er direktør i Ølgod Elektro.

Den sydjyske elektrovirksomhed ser sig selv som kundernes samarbejdspartner, forklarer han. Ikke mindst på energioptimering, der er centralt for de mange produktionsvirksomheder, som ønsker at minimere energiforbruget.

– Vi laver en gennemgang af produktionsudstyret sammen med kunderne og kommer med anbefalinger til, hvad deres bedste muligheder er. Ofte betyder vores gennemgang, at vedligeholdelsesomkostningerne kan reduceres, forklarer Jimmy Nielsen.

– Inden for de sidste fem år har vi også specialiseret os i cobots og andre robotløsninger, som mange i dag efterspørger. Vores mangeårige erfaring bliver hvert år toppet med ny og aktuel viden, fortæller han.

Omfattende produktprogram

Hos Ølgod Elektro er lageret velassorteret, både på motorer, gear og automatikkomponenter som for eksempel omformere og følere. Der findes produkter fra blandt andre Omron, Leroy Somer, Control Techniques, Motrona og VEIT.

– Det er vigtigt, at vi kan tilbyde vores kunder et stort sortiment til deres produktion fra førende producenter i hele verden. Med det store lager samt vores netværk kan vi skaffe reservedele til det hele, siger Jimmy Nielsen.

Fordi ingeniørselskabet Brd. Klee også er en del af Ølgod Elektro, forhandler Ølgod Elektro greb og andre betjeningsdele fra blandt andre Elesa-Ganter og gasfjedre fra Stabilus, ligesom Brd. Klees egne produkter som motorer og aktuatorer forhandles hos Ølgod Elektro.

– Samarbejdet med Brd. Klee er vigtigt for, hvad vi kan tilbyde kunderne. Deres produktprogram er omfattende, og det giver gode muligheder, siger Jimmy Nielsen.

Ølgod Elektro 1

Åbent alle ugens dage

Udover det store udvalg af produkter, Ølgod Elektro fører, er servicen i højsæde. Derfor har virksomheden en vagttelefon, der er åben 24 timer, syv dage om ugen. Folk kan ringe med både renovering eller udleveringer af varer, dog ikke installationsarbejde.

– Uden for vores normale åbningstid har vi valgt at have en vagttelefon 24 timer i døgnet, hvor kunderne altid kan ringe og få hjælp, hvis skaden sker. Det er vigtigt for os, at de altid kan få fat på os, siger Jimmy Nielsen.

– Vores efterhånden livslange erfaring i branchen gør, at vi er gode til at slukke ildebrande så at sige. Sammen med vores store lager og mange specialister kan vi hurtigt lokalisere eventuelle fejl eller defekter og reparere dem, understreger han.

Ølgod Elektro er specialister med et elektromekanisk værksted, der blandt andet reparerer og sælger gear, pumper og håndværktøj, og automationsafdelingen arbejder med for eksempel fejlfinding og tavlekonstruktioner.

Skrevet af Speakloud for Ølgod Elektro.