Kultur- og idrætscentret MAGION tilbyder fleksible måder at træne på, og næste år står et nyt motorik- og kampsportscenter klar til at huse både kampsport og gymnastik.

Fitness og træning er populært i MAGION i Grindsted, men brugerne efterspørger frihed til at træne, når man selv vil. 

– Folk vil gerne træne, når de har tid til det. Det er en ny tendens, som vi imødekommer ved at have åbent i vores fitnesscenter fra kl. 05.00 – 22.00. Personalet står altid klar til at hjælpe med træning eller kostvejledning, så hos os er du ikke overladt til dig selv, siger Mads Søbye Helbo, der er eventkoordinator i MAGION.

Udover den individuelle træning satser kultur- og idrætscentret på træningsfællesskaber ved at tilbyde 30 forskellige hold med håndplukkede instruktører.

– Vi har flere slags spinning, funktionel træning, crossfit, yoga, pilates, bootcamp for nybagte mødre og meget mere på programmet. Tidspunkter, periode og holdstørrelse er fleksible, og på den måde kan vi få flere i træningstøjet, siger Mads Søbye Helbo

Han understreger, at man kan forvente træning med kvalitet, dygtige instruktører og rengjorte maskiner, når man stempler ind i MAGION.

Perfekte rammer til kampsport og gymnastik

I slutningen af 2022 står et helt nyt motorik- og kampsportscenter på 1700 m2 klar i forbindelse med MAGION.

– Vi får de helt rigtige rammer til spring- og grandprix-gymnastik, boksning, taekwondo og motorisk træning med klatrevægge og vertikale labyrinter. Det bliver et kæmpe løft for foreningerne, der kan tilbyde de tidssvarende og moderne faciliteter, som idrætsudøverne efterspørger, fortæller Mads Søbye Helbo.

Det nye center har en fast boksering placeret i et veludstyret kampsportscenter og et grandprix-gulv i konkurrencestørrelse. Springfaciliteterne er med fasttrack, springgrave, stortrampolin og powertumbling.

– Vores erfaring er, at når aktiviteterne er synlige og samlet på et sted, så strømmer folk til. Det håber vi også sker med motorik- og kampsportscentret. Hvis man aldrig helt har fundet en idrætsgren, så kan man måske finde den her, siger Mads Søbye Helbo.

Skrevet af Speakloud for Jysk Fynske Medier.