Et stort plus ved at handle firmabil hos Toyota Louis Lund er de favorable og individuelle servicepakker, som bilforhandleren tilbyder, uanset hvilken bil du køber. Især i et presset marked skal sikkerheden være på plads.

Når erhvervskonsulent Allan Fogh inviterer kunderne inden for i en af Louis Lunds bilbutikker, inviterer han dem ofte med på en prøvetur og ind til en snak om de mange muligheder, forhandleren tilbyder af servicekontrakter.

– Det er vigtigt for os, at vi faktisk kan give erhvervslivet en sikkerhed i øjeblikket, hvor bilmarkedet er på den anden ende. De vil gerne vide, hvordan de står, og derfor tager vi os tiden til at aftale tingene, siger Allan Fogh.

Louis Lund tilbyder derfor serviceaftaler, der dækker alle serviceydelser som nye bremser, dæk og alt andet, der kan gå i stykker på bilen og selvfølgelig gratis vejhjælp og lånebil, når bilen skal på værksted. 

Aftalen, der hver gang bliver tilpasset den enkelte kundes behov, løber i op til 8 år eller op til 200.000 km. Som en del af servicepakken laver de også Hybrid Helbredstjek, der hos Toyota giver 10 års garanti på hybrid- eller elsystemet.

– Sikkerheden i aftalerne ligger især i, at vi leverer all-inclusive pakker, hvor vi både laver et salg af bilen, en leasingkontrakt og servicekontrakt, fortæller Allan Fogh.

Louis Lund 1

Klar til en snak

Han taler med kunderne om, hvilke medarbejdere de har i virksomheden, om de har brug for manuelt eller automatgear, om der skal være to skydedøre, og om der eventuelt skal være en bagklap, som man kan arbejde under, når det regner.

Jeg tager gerne ud til virksomhederne, gennemgår deres bilpark sammen med dem og får et overblik over, hvad de søger. Det er vigtigt for mig at bruge noget tid på at snakke med kunderne og få lavet en løsning, som er tilpasset den måde, de arbejder på hver dag, siger Allan Fogh.

Han understreger, at det er vigtigt med en snak især i øjeblikket, hvor folk skal planlægge køb af både private biler og erhvervsbiler på grund af energipriser og lange ventetider. Louis Lund forsøger for eksempel at imødekomme kunderne med låne- eller lejebiler, indtil den nye bil ankommer.

– Markedet er utrolig spøjst i øjeblikket med stigende energipriser og de fortsat lange ventetider.  Det kræver, at man får kigget på behovene i meget bedre tid end tidligere, forklarer Allan Fogh.

– Jeg sidder klar, så folk er meget velkomne til at kontakte mig, og så tager vi et møde enten hos dem eller i et af vores fire bilhuse. Jeg giver hjertens gerne en kop kaffe, understreger han.

Selv startede ejer Louis Lund, der lægger navn til kæden, med at sælge biler i 1994, og som en af de første på markedet solgte han hybridbiler fra Toyota. I dag har virksomheden fire bilbutikker i Ribe, Vejen, Esbjerg og Varde, hvor de leverer de nyeste modeller til både private bilkøbere og erhvervslivet.

Skrevet af Speakloud for Louis Lund.