Horsens & Friends er medarrangør af Human Horsens den 11. november. Folkemødet er for alle, og hovedtemaerne på dagen er fremtidens fællesskaber, fremtidens arbejdsliv og bekæmpelse af ensomhed.

FÆNGSLET’s projektører sætter spot på FN’s verdensmål nr. tre: Sundhed og Trivsel i en lokal og national sammenhæng, når Horsens Summit den 11. november slår porten op til Human Horsens. Bag Human Horsens står Horsens Kommune, Business Horsens, FÆNGSLET og Horsens & Friends. Folkemødet er det fjerde arrangement i rækken med afsæt i FN’s verdensmål.

Håb og et positivt syn på fremtiden

Talsperson for Human Horsens og direktør i Horsens & Friends, Claus Visbye, ser frem til et folkemøde ud over det sædvanlige og med lyden af fremtiden.

– Med afsæt i FN’s verdensmål tre, Sundhed og Trivsel, tager Human Horsens fat på tre hovedtemaer, som er relevante i Danmark og i Horsens. Det handler om fremtidens fællesskaber, fremtidens arbejdsliv og bekæmpelse af ensomhed, siger Claus Visbye.

– Vi vil gerne gøre deltagerne klogere på fremtiden, og de udfordringer det moderne menneske står overfor. I øjeblikket kan udfordringer som klima, miljø, ensomhed og et stresset arbejdsliv give en følelse af meningsløshed, men vores debattører kommer med budskabet om, at det nok skal gå og skaber håb for en positiv fremtid, siger Claus Visbye.

Human Horsens mod ensomhed

Horsens Summit har et mål om, at folkemødet med afsæt i FN’s verdensmål skal være mere end blot en traditionel konference. Dagen skal være afsæt for bevægelser og fælles løsninger lokalt i Horsens.

– Ambitionen med Human Horsens er at sætte tre bevægelser i gang i Horsens: Bekæmpelse af ensomhed, større fællesskab mellem generationer og bedre mental trivsel i arbejdslivet. Et succeskriterium for Human Horsens er at få så mange som muligt med til dagen, så vi kan skabe den fælles bevægelse i Horsens, siger Claus Visbye.

Folkemødet er for alle, og Horsens Summit håber at samle mange borgere, frivillige, ildsjæle, erhvervslivet, foreninger og offentlige aktører til et møde i fremtidens tegn.

– Vi er glade for, at Horsens Kommunes biblioteker, Horsens Sund By og Folkekirken i Horsens er partnere på arrangementet, for det giver en god indgang til mennesker, der vil være med til at gøre en forskel, fortæller Claus Visbye.

015942880_Horsens_and_Friends

Talsperson for Human Horsens, Claus Visbye, håber at se rigtige mange til folkemødet. Temaerne er fremtidens fællesskaber, fremtidens arbejdsliv og bekæmpelse af ensomhed.

Ambitionen med folkemødet er at sætte tre bevægelser i gang i Horsens: Bekæmpelse af ensomhed, større fællesskab mellem generationer og bedre mental trivsel i arbejdslivet.

Advertorial udarbejdet af Speakloud for Jysk Fynske Medier.

Arrangementet blev aflyst grundet covid-19.