God rådgivning, viden om plast, fleksibilitet, lagerløsning og hurtig levering er de vigtigste årsager til, at KE Fibertec AS og indkøber Karin Christiansen i en årrække har brugt Agtrup Plast til produktudvikling og produktion af sprøjtestøbte plastkomponenter til virksomhedens tekstilbaserede ventilationsløsninger.

”Agtrup Plast er dygtige til at rådgive os om materialevalg, valg af værktøjer og støbeformsløsninger til de forskellige dyser og låseringe, de udvikler og producerer til vores tekstilbaserede ventilationsløsninger. De sætter sig ind i og forstår vores behov”, fortæller Karin Christiansen, der nævner medarbejdernes fleksibilitet og virksomhedens evne til at omstille produktionen som vigtige parametre for samarbejdet.

”I KE Fibertec har vi en nicheproduktion, og det er afgørende for os at have en samarbejdspartner, der kan rykke hurtigt, når vi får en stor ordre. Har Agtrup Plast ikke plastemnet på lager, sætter de produktionen i gang. Den hurtige leveringstid og den høje leveringssikkerhed er i kombination med konkurrencedygtige priser med til at styrke vores konkurrencekraft”, forklarer Karin Christiansen, der roser Agtrup Plast for at levere en god kvalitet.

”Vi oplever en høj og ensartet kvalitet af plastkomponenterne. Er der en sjælden gang en enkelt afvigelse, bliver fejlen hurtigt rettet”, understreger indkøberen i KE Fibertec, der løbende udvikler nye løsninger i samarbejde med Agtrup Plast.

”Vi er i gang med at udvikle en dyseprop, så vi kan styre og stoppe luften i de store dyser i ventilationsanlæggene. Agtrup Plast er med fra start til slut, og deres rådgivning om materialevalg og deres evne til at renovere eller bruge forskellige indsatser til samme støbeform sikrer os, at vi får den mest rentable produktion af plastemnet”, forklarer Karin Christiansen, der gerne anbefaler Agtrup Plast til andre.

”I KE Fibertec er vi 100 % trygge ved samarbejdet med Agtrup Plast. De har gennem mange år bevist, at de leverer intelligente plastløsninger i høj kvalitet til den rigtige pris.”

Kort om KE Fibertec AS

KE Fibertec er førende leverandør af tekstilbaseret ventilation med udvikling, produktion og levering af bæredygtige ventilationsløsninger, der sikrer et godt indeklima og energibesparelser med en effektiv, ensartet og trækfri fordeling af frisk luft uden ”døde zoner”.

Virksomhedens tekstilkanaler kan skræddersyes til kundens behov med et bredt udvalg af former og farver. De er hygiejniske og lette at montere og skaber et sundt indeklima i skoler, kontorer, butikker, showrooms, industrien og andre typer af lokaler, hvor mange mennesker er samlet.

Kundecase skrevet af Speakloud for Agtrup Plast.