Randi og Jakob Kristensen fra Vrå havde ikke forestillet sig, at de skulle bo i træhus, men nu er de lykkelige over at være ejere af et bæredygtigt træhus fra Scanwo.

I december måned sidste år flyttede Randi og Jakob Kristensen og deres to børn ind i et nybygget Scanwo-træhus i Vrå. Det var en stor kontrast til det, familien tidligere havde boet i.

– Vi kom fra et 100 år gammelt hus og ville gerne bo i noget nyt. Vi var egentlig ikke interesseret i et træhus til at starte med, men vi fandt hurtigt ud af, at det ikke kunne være anderledes med den naturgrund, vi havde valgt, fortæller Randi Kristensen.

– Efter vi blev interesseret i at bygge et træhus, var vi rundt at se en masse forskelligt, og vi blev hurtigt enige om, at vi gik efter et hus med en minimalistisk stil. Det skulle være meget enkelt i udtrykket, fordi vi ikke ønskede et hus, der tager for meget fokus fra vores skønne naturgrund. 

Familien Kristensen har selv været med til at tegne huset, og Scanwo har kun lavet få ændringer på familiens oprindelige skitse af træhuset.

Bedre indeklima

Scanwo lægger stor vægt på at levere bæredygtige træhuse i høj kvalitet. For Randi og Jakob Kristensen havde husets æstetik førsteprioritet, men de fandt hurtigt ud af, at bæredygtigheden i et Scanwo-hus også kom til at få stor betydning for dem.

– Da vi kom længere frem i processen, kom bæredygtigheden af vores hus også til at betyde noget. Nu hvor vi er flyttet ind i huset, kan vi tydeligt mærke, at det har et rigtig godt indeklima. Det er nok der, vi har mærket den største forandring fra vores tidligere hus, siger Randi Kristensen. 

God service

Randi og Jakob Kristensen brugte lang tid på at finde frem til det helt rigtige hus for deres familie. Allerede flere år inden husbyggeriet gik i gang i Vrå, havde familien gode oplevelser med Scanwo.

– Da vi så på et hus fra Scanwo for fire-fem år siden, var de gode til at svare på vores spørgsmål, og de behov, vi havde, kom i den grad til udtryk. Det var ikke sådan, at vi blev begrænset. Vi følte, at vi kunne få det fuldstændig, som vi gerne ville have det.

– Efterfølgende er vi stødt på Scanwo flere gange gennem håndværkere, venner og familie, og alle har talt positivt om dem. Derfor valgte vi selv at tage kontakt til Scanwo, og så gik vi ellers bare i gang med vores nye hus. Det har vi på ingen måde fortrudt, slutter Randi Kristensen.

Kundecase skrevet af Speakloud for Scanwo.