Kvaliteten af rengøringen, en konkurrencedygtig pris, et godt rengøringskoncept, den tætte dialog og kapaciteten til at levere landsdækkende rengøring på de fleste af Agri-Norcolds frostvareterminaler, er de vigtigste årsager til, at produktionsdirektør i Agri-Norcold Per Toft samarbejder med TekniClean.

”I Agri-Norcold har vi samarbejdet med TekniClean siden 2015. Vi valgte TekniClean, fordi de som en af Danmarks største rengøringsselskaber inden for foodrengøring kunne imødekomme vores ønske om at have én leverandør på vores frostvareterminaler spredt over hele landet”, forklarer Per Toft, der ikke i ét sekund har fortrudt valget.

”TekniClean er ansvarlig for tørvarerengøring på vores frostlagre, den almindelige driftsrengøring af ramper og ind- og udleveringsområder, rengøring af administrationen og foodrengøring efter slagteristandarder i vores produktion, hvor vi indfryser ferske fødevarer. Kvaliteten af rengøringen på alle områder er helt i top”, fortæller produktionsdirektøren, der glæder sig over det tillidsbaserede samarbejde.

”Vi har en god dialog med TekniClean. Vi stoler på hinanden og taler åbent og ærligt om rengøringen. Måske kan vi internt i Agri-Norcold gøre rengøringen lettere for TekniClean. Måske kan TekniClean stramme op på arbejdsgange. Dialogen sikrer, at vi sammen løfter niveauet af rengøringen. I kombination med et solidt rengøringskoncept, hvor pladsmapperne altid er ajourførte med de nyeste kemiplaner, giver det os en god tryghed i hverdagen”, forklarer Per Toft, der gerne anbefaler TekniClean.

”I Agri-Norcold oplever vi TekniClean som en ærlig og troværdig samarbejdspartner. De har styr på kvaliteten af rengøringen, og det er en medvirkende årsag til, at vi kan leve op til vores IFS-certificering. Laver de en fejl, lægger de sig fladt ned og retter fejlen med det samme. Det betyder, at vi føler, at vi kan stole 100 % på TekniClean”, understreger Per Toft.

Fakta om Agri-Norcold

Agri-Norcold er med knap en tredjedel af Danmarks samlede frostlagerkapacitet fødevareindustriens servicepartner inden for indfrysning, frostvarehåndtering og lagring af fødevarer. Koncernen har 12 frostvareterminaler med tilsammen 1.000.000 m3 frostlager og 270.000 pallepladser. I 2011 byggede Agri-Norcold Nordeuropas største frysehus i Vejen.

Kundecase skrevet af Speakloud for TekniClean.