Et tredages kursus i ”Levende CV” hos Joblinsen klæder dig på til at ramme en potentiel arbejdsgiver med din personlighed og dit CV i én og samme film.

Med den færdige CV-film skiller du dig ud fra mængden og giver et personligt, levende og troværdigt indtryk, så du bliver husket i din jobsøgning.

Derfor skal du vælge kurset ”Levende CV”

  • Du får en levende CV-film i fuld HD-kvalitet
  • Du modtager undervisning i kropssprog og retorik på teaterniveau
  • Du rammer potentielle arbejdsgiver med både din personlighed og dit CV i samme film
  • Du fortæller levende og med kropssprog din historie
  • Du træder et skridt foran andre ansøgere med en professionel CV-film

Du får redskaberne til at skabe din egen storytelling

I løbet af de tre dage giver vi dig værktøjerne til at mestre din personlige fremtoning foran kameraet. Det sikrer dig den helt rigtige og personlige storytelling, så din film matcher din jobsøgning.

Med en levende CV-film rammer du modtageren på en helt anden måde end gennem et skrevet CV. Du fremstår troværdig og ærlig og lader din personlighed skinne igennem.

Vi optager naturligvis din film i det miljø og den branche, som du søger job i, så filmen giver din kommende arbejdsgiver et positivt og seriøst indtryk af dig som ansøger.

Program for ”Levende CV”

Dag 1: Intro – motivation – trenden – hvorfor film – hvordan film og output. Varighed cirka tre timer. Praktisk og personligt input fra dig og dine medkursister bliver også en del af dagen.

Dag 2: Undervisning i kropssprog, retorik og udtryk. Sammen gør vi dig god foran kameraet.

Dag 3: Optagelsesdagen. Alle får produceret deres egen professionelle CV-film. Filmen bliver udleveret til dig cirka syv dage efter kurset.

Hvad koster kurset?

På hvert kursus har vi maksimalt plads til 12 deltagere. Det sikrer en høj kvalitet af kurset. Prisen er 32.500 kr. Prisen inkluderer undervisning, materialer, et professionelt foto og et CV på film.

Ønsker du at tilmelde dig kurset ”Levende CV”?

Kontakt Bo Bonde Wulff fra Joblinsen på 40 95 12 02 eller bo@joblinsen.dk

Salgsflyer lavet af Speakloud for Joblinsen.