JCI Vejle er i 2015 vært for JCI Danmarks årlige forårskongres. I dagene fra fredag 27. til søndag 29. marts sætter vi fokus på, hvordan fremtidens ledere med en klog ledelsesstil får succes og skaber resultater, deres virksomhed kan mærke på bundlinjen.

I JCI Vejle forventer vi op mod 450 deltagere på forårskongressen i ToRVEhallerne midt i Vejle.

Se trykt flyer

JCI er et netværk for unge, erhvervsaktive mellem 18 og 40 år. Vi er 1000 medlemmer i Danmark fordelt på 47 afdelinger. Gennemsnitligt er vi 33 år og arbejder som selvstændige, i det offentlige eller i private virksomheder.

Vi er ambitiøse og brænder for at udvikle os selv og de virksomheder, vi arbejder i. Vi søger indflydelse og ret til at træffe beslutninger. Er vi ikke allerede en del af ledelsen, er det typisk målet at blive det.

Erhvervsseminar er åbent for alle

Erhvervsseminariet indleder fredag eftermiddag forårskongressen. Hvor forårskongressen er forbeholdt JCI-medlemmer, byder erhvervsseminariet alle fra erhvervslivet indenfor til en lærerig eftermiddag med ”Ledelse i hjertet af Vejle”. Det er målet, at 350 ledere fra det midt- og østjyske erhvervsliv deltager i erhvervsseminariet.

Vil du eksponeres overfor fremtidens købekraftige ledere?

I JCI Vejle søger vi samarbejdspartnere, der kan se en værdi i at positionere sig over for nuværende og fremtidige købekraftige ledere i både private og offentlige virksomheder. I alt forventer vi op mod 800 deltagere på forårskongressen og erhvervsseminariet i Vejle. I vedlagte materiale kan du læse, hvad du får ud af at investere i samarbejdet.

Mød to store personligheder på erhvervsseminariet

På erhvervsseminariet kan du blandt andre opleve bestsellerforfatteren Christian Ørsted. Under overskriften ”Livsfarlig ledelse”, gør Christian op med performancekulturen og de myter om motivation, anerkendelse, personlig udvikling og teamwork, der har bredt sig som en virus i vores samfund.

Mød også Niels Villemoes, der med to stykker kridt og en tavle tegner og beretter om udvikling og ledelse i den store sammenhæng, på det personlige plan, men også midt i mellem, hvor det drejer sig om ledelse og udvikling af virksomheder, foreninger og institutioner.

JCI forårskongres 2015
Fredag 27. til søndag 29. marts 2015
ToRVEhallerne Vejle
Kirketorvet 10-16
7100 Vejle

Har du spørgsmål til forårskongressen eller erhvervsseminariet, kan du kontakte Mikael G. Skovbo på +45 61 69 44 94 eller mgs@codexlaw.dk.

 

Flyer skrevet og designet af Speakloud for JCI Vejle.