Nem-Fest.dk er meget mere end bare et eventbureau. Vi har i de sidste 10 år arbejdet professionelt med temafester og skabt rammerne om uforglemmelige fester og arrangementer for tusindvis af glade, dansende og feststemte mennesker i alle aldre.

Nem Fest

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Nem-Fest 1

Hands on totalløsning

Vi er med fra første møde, til den sidste gæst er gået hjem. Vi er nærværende under hele arrangementet og tager ansvaret for, at alt bliver gennemført som aftalt.

Hvad enten I vil holde en Firmafest, Bierfest, Grisefest, FestiHal arrangement eller julefrokosten som et Jule StreetFood, håndterer vi alt det praktiske i vores Hands on totalløsning – lige fra rådgivning til catering, musik, samarbejdet med eksterne leverandører, pyntning og markedsføringsmateriale. 

Fast pris med indtjeningsgaranti

Vi holder temafester sammen med foreninger, virksomheder og organisationer. I ved fra starten, hvad jeres fest eller arrangement koster og kan disponere ud fra det.

 Når vi arrangerer temafester og arrangementer for foreninger, er der en indtjeningsgaranti. Det betyder, at foreningen er sikker på et overskud afstemt efter det antal billetter, der bliver solgt. 

Nem-Fest 2

Book et uforpligtende møde eller mød os på HI Halinspektørmessen

Læs mere om vores koncepter i vedlagte materiale, på nem-fest.dk eller mød os og vores XLENT Partyband på stand 68 til HI Halinspektørmessen i Vingsted 1. september.

Vi holder gerne et uforpligtende møde hos jer, hvor vi lytter til jeres drømme og fortæller mere om vores skudsikre og gennemtestede festkoncepter.

Vi elsker at gøre gæster glade

Bo Bonde Wulff
Eventchef
bo@nem-fest.dk
40 95 12 02

Salgsflyer lavet af Speakloud for Nem-Fest.dk