Carrier Refrigeration Danmark køber Kolding-virksomheden Esben Køleservice. Indehaver Palle Jørgensen bliver afdelingsleder i Carrier Refrigerations nye afdeling i Kolding. Alle ansatte hos Esben Køleservice fortsætter i Carrier Refrigeration.

Carrier Refrigeration er en af verdens førende leverandører af højeffektive løsninger inden for køle- og fryseanlæg til detail, industrielle køleanlæg og komfort køl. Med opkøbet styrker Carrier Refrigeration deres position i Region Syddanmark.

– Esben Køleservice har et rigtigt godt ry og navn i branchen. De har et godt kundegrundlag og en effektiv drift. Deres medarbejdere er veluddannede og dygtige. Derfor glæder det os, at Palle Jørgensen har valgt at sælge Esben Køleservice og sammen med alle medarbejderne fortsætte i Carrier Refrigeration Danmark, siger adm. direktør Søren Steen Thomsen.

Et stærkt og bredere produktsortiment

Indehaver af Esben Køleservice, Palle Jørgensen, har i de sidste år nøje fulgt udviklingen i branchen og løbende overvejet, hvordan han og medarbejderne kunne yde en endnu bedre service til kunderne.

– Udviklingen går stærkt i branchen. For at kunne levere mere specialiserede og målrettede løsninger til vores kunder, har jeg valgt at sælge virksomheden til Carrier Refrigeration. De har et stærkt og bredt produktprogram, der vil komme vores kunder til gode, forklarer Palle Jørgensen, der understreger, at alle aftaler med kunderne fortsætter uændret.

Palle Jørgensen glæder sig til sin nye rolle som afdelingsleder. – Carrier er stor organisation med dygtige specialister. Det betyder, at jeg fremadrettet kan fokusere på salg og energieffektive, bæredygtige løsninger til kunderne samt udvikling af medarbejderne, siger Palle Jørgensen.

Bæredygtig energi- og driftoptimering

Carrier Refrigeration og Esben Køleservice arbejder allerede efter samme værdier. Leverandører og målgrupper er de samme, og Søren Steen Thomsen forventer sig meget af købet af Esben Køleservice.

– Esben Køleservice passer godt ind i vores koncept. Ved at forene deres kompetencer og stærke tilstedeværelse i Region Syddanmark med vores store innovative og bæredygtige produktsortiment, får kunderne nye løsninger, der er energieffektive og driftsbesparende. Naturligvis leveret med fleksibilitet og kvalitet, siger adm. direktør Søren Steen Thomsen.

Overtagelsen er trådt i kraft.

Foto: Bo Nielsen, Fotobo

 

Pressemeddelelse skrevet af Speakloud for Carrier Refrigeration Danmark og Esben Køleservice.