Slagballe Malerforretning i Brædstrup er kendt for god kundeservice, et stort udvalg og kvalitet ned til det mindste penselstrøg i hele landet.

Det er en drøm for butiksbestyrer Conny Møller Nielsen at stå bag disken i Slagballe Malerforretning, som hun har sammen med sin mand, Jan Skovvang Nielsen, der tager sig af alle maleropgaver hos private og erhvervskunder.

 – Jeg elsker kontakten og vejledningen af kunderne, og samtidig får jeg indblik i mange spændende projekter rundt omkring. Når jeg har fri, besøger jeg ofte kunder, som har brug for hjælp til hvilke farver, de skal vælge derhjemme, siger Conny Møller Nielsen.

God service tager tid

Hun brænder for sit arbejde med farver og tapet, hvor det handler om at give alle kunder en unik oplevelse.

– For mig er det vigtigt at forstå og leve mig ind i kundernes behov. Jeg spørger ind og begynder ofte med at høre, hvor vi er henne på farveskalaen. Kunderne skal mærke, at vi har tid til dem, og hvis der bliver kø i butikken, så stresser jeg ikke, for god service tager den tid, den tager, fortæller Conny Møller Nielsen.

Butiksbestyreren, der har to medarbejdere, er autodidakt, men har blandt andet været maler i sin mands malerafdeling inden flytningen fra privaten i Slagballe til Brædstrup i 2015.

– Butikken blev åbnet, da vi flyttede hertil, og det er gået godt. Vi prøver at visualisere farver og tapeter for kunderne med mange vægstykker med skønne tapeter og årets farver i butikken, så de kan opleve mere end et farvekort. Vi inspirerer også ved at have stole og kommoder stående, som vi maler med Vintage Paint, der er en hurtigtørrende kalkmaling, siger en begejstret Conny Møller Nielsen.

Hos Conny får du råd og tid til at vælge den rigtige farve 1

Maler i hele landet 

Jan Skovvang Nielsen står for malerafdelingen med 7 ansatte, der gennem snart 30 år har leveret kvalitetsarbejde for Slagballe Malerforretning fra Skagen til København.

– Vi kører i hele Danmark og maler for vores trofaste og loyale kunder. Det er nybyggerier for private og erhverv, idræts- og produktionshaller, og så har vi et stigende antal renoveringsopgaver for private, fortæller Conny Møller Nielsen.

– Det, vi kan, er at levere kvalitet ned i mindste detalje, og det er detaljen, der gør forskellen. Samtidig er vi hurtige og effektive og har nogle dygtige medarbejdere, der er meget fleksible, tilføjer Conny Møller Nielsen.

Malerægteparret bor i Brædstrup, hvor livet med 5 børn og børnebørn fylder på en god måde.

– Vi købte huset i 2020 og renoverede det, men jeg drømmer alligevel om igen at få nye tapeter, for de kan bare noget med mønstre, som du ikke kan male dig til. Børn og børnebørn er dog vigtigere, så indtil videre må vægge være vægge, smiler Conny Møller Nielsen.

Skrevet af Speakloud for Jysk Fynske Medier