DK AU2MATION udvider ejerkredsen og styrker organisationen med 48-årige Mogens Holte Nielsen, der er indtrådt som medejer og ny teknisk direktør i automationshuset.

 Mogens Holte Nielsen har tidligere dannet et stærkt makkerpar med DK AU2MATION´s direktør Paul Robert Warming, og de forenes nu igen i en fælles vision om at opbygge en moderne IT- og automationsvirksomhed med kompetencer og kapacitet til at løse branchens mest komplekse opgaver.

 – Paul Robert og jeg har en fælles passion for at omsætte erfaringer og ekspert knowhow til værdiskabende automations- og digitale løsninger. Således sikres vores kunder konkurrence og bæredygtig produktion og fremstilling i et globalt marked. Vi er begge drevet af de samme værdier som grundighed, ordentlighed og ansvarlighed tilsat et stærkt personligt drive og engagement. Jeg tøvede derfor ikke ét sekund, da muligheden for at træde ind som medejer og teknisk direktør i DK AU2MATION opstod, fortæller Mogens Holte Nielsen.

Mogens Holte Nielsen

Faglig stolthed og et højt ambitionsniveau

DK AU2MATION´s nye tekniske direktør bringer en bred pallette af erfaringer med sig ind i jobbet. Erfaringer opbygget gennem 30 år i branchen. I sit arbejdsliv har Mogens Holte Nielsen blandt andet arbejdet som softwareudvikler og rådgivende softwarearkitekt, inden han med sit vanlige høje ambitionsniveau kastede sig over projektstyring, salg og ledelse.

 – Kombinationen af teoretisk viden og praktisk erfaring har givet mig en god teknisk indsigt og forståelse for de udfordringer, vores kunder står overfor. Det glæder jeg mig til at sætte i spil og sammen med vores stærke team af softwareingeniører udvikle løsninger, der er med til at gøre dansk produktion konkurrencedygtig, forklarer Mogens Holte Nielsen.

 Medarbejderne er fundamentet

Mogens Holte Nielsen er ikke alene drevet af at udvikle og gennemføre automationsprojekter med høj kvalitet og kompleksitet. Han ser det også som en spændende og interessant opgave at være med til at udvikle teamet og den godt ét år gamle virksomhed.

 – Sammen med Paul Robert har jeg ansvaret for den fortsatte udvikling af DK AU2MATION. Gennem mange års samarbejde er vi meget bevidste omkring hinandens styrker, hvor jeg er mere teknisk orienteret, mens Paul Robert fokuserer på den organisatoriske og kommercielle udvikling.   

Det giver os gode forudsætninger for at udvikle virksomheden og skabe perfekte rammer for teamet.

 – Medarbejderne er fundamentet for den fælles succes, og det er vigtigt, at vi sammen får skabt en kultur båret af faglig stolthed, fleksibilitet og gode kolleger. Medarbejdere skal opleve, at deres arbejde giver mening, og at de gør en forskel, understreger DK AU2MATION´s tekniske direktør.

Synergien til DK EL skaber værdi for kunderne

Paul Robert Warming har sammen med Mogens Holte Nielsen overtaget majoriteten i DK AU2MATION, mens DK EL sidder på den sidste del af ejerskabet.

– At vi nu er indgået i ejerskabet i DK AU2MATION skal ses som en styrkelse og skabe fokus på vores kernekompetencer og den fortsatte udvikling af selskabet. Vi har – og vil fortsat have – et stærkt samarbejde med DK EL, hvor vi udnytter synergien de to virksomheden imellem til at skabe komplette og værdiskabende løsninger for vores kunder, forklarer direktør i DK AU2MATION Paul Robert Warming.

– DK EL og DK AU2MATION er drevet efter samme værdier og en fælles ambition om udvikle, installere og levere værdiskabende løsninger for vores kunder. I fællesskab kan vi levere hele pakken fra softwareudvikling til el-engineering, tavleproduktion og el-installation, ligesom vi også gerne tager ansvaret for den efterfølgende service og vedligeholdelse.

Mogens Holte Nielsen 02

– Det er vores klare opfattelse, at det er interessant og værdifuldt for vores kunder, fordi de kommer effektivt og hurtigere i mål med én samlet leverandør, understreger Paul Robert Warming og Mogens Holte Nielsen samstemmende.

 Fakta om DK AU2MATION

DK AU2MATION udvikler industriel highend automation og digitale løsninger til produktions- og fremstillingsindustrien – Altid med fokus på konkurrencekraft og værdiskabelse for vores kunder.

 Vi er passionerede teknologinørder og eksperter inden for softwareudvikling, industriel IT og automationsløsninger. Vores team har mange års erfaring som uvildig integrator af industriens mest benyttede systemer, heriblandt Siemens, Rockwell og Beckhoff

 På tværs af brancher har DK AU2MATION et stort know how om for eksempel avancerede robotter, servo og motion applikationer, kundetilpassede PLC & SCADA systemer, 3D digitale tvillinger eller IoTT løsninger, der hjælper virksomhederne med at opsamle big data. Samlet tilbydes ”state of the art” løsninger, der sikrer virksomhederne bæredygtig produktion og konkurrencekraft i et globalt marked.

Skrevet af Speakloud for DK AU2MATION.