Skuden er vendt i Murer- & Ingeniørfirmaet Bjarne Larsen ApS. Efter to år med halvsløje regnskab kommer Egtved-virksomheden ud af 2020 med sorte tal på bundlinjen.

– Vi er blevet dygtigere til at fokusere på det, vi er bedst til og det, der er vores kernekompetencer, fortæller Simon Hulsrøj Larsen, der overtog virksomheden i samarbejde med Henrik Stensgård Eriksen i 2018.

På blot 3 år er virksomheden gået fra 5 til 22 ansatte, og den voldsomme vækst har betydet store investeringer i arbejdsbiler, værktøj og arbejdstøj, ligesom et opkøb af bore- og skæreafdeling i K & T Entreprise A/S i 2018 har været en betragtelig men god investering.

– Vores væksteventyr har kostet på bundlinjen de to første år. Men nu har vi fået sat et stærkt hold med dygtige fagfolk, der er gearet til at løse opgaver inden for murerarbejde, kloakarbejde, tømrerarbejde, boring og skæring i beton og ingeniør- og byggerådgivning, forklarer Henrik Stensgård Eriksen.

Succesen bygger på et højt serviceniveau

Murer- & Ingeniørfirmaet Bjarne Larsen ApS løfter blandt andet opgaver for et stort sygehus i Region Syddanmark, en dansk supermarkedskæde, en landsdækkende farvehandler, medicinalindustrien og emballageproducenten Smurfit Kappa i Kolding.

– Kunderne vælger os, fordi vi er servicemindede, kvalitetsbevidste og fleksible. Vi er eksempelvis i gang med et stort projekt på Smurfit Kappa. For at minimere nedetiden i deres produktion, er det vigtigt, at vi rykker ud til aftalt tid og er færdige til tiden, så næste led kan udføre deres opgave. Gennem en solid projektstyring og vores dygtige medarbejdere, der er klar til at give den en ekstra skalle, overholder vi tidsplanen, og det er altafgørende for Smurfit Kappa, der naturligvis står og tripper for at få gang i deres produktion igen, forklarer Simon Hulsrøj Larsen.

– Vi er der altid 100 % for kunderne, hvad enten det er mindre eller større opgaver. I lørdags var vi for eksempel ude at samle et vaccinebord for en af vores faste kunder, fordi det hastede. Vi kan mærke, at vores fleksibilitet og korte reaktionstid betyder meget for vores kunder, supplerer Henrik Stensgård Eriksen.

Facility management gør det let for kunderne

Simon Hulsrøj Larsen er uddannet bygningsingeniør, mens Henrik Stensgård Eriksen er uddannet bygningskonstruktør og murer- og autoriseret kloakmester. I kombination med dygtige medarbejdere giver det virksomheden et solidt afsæt til at løse en bred vifte af opgaver inden for facility management.

– Vi kan både beregne, projektere, konstruere og udføre opgaverne. Vi tænker løsningerne sammen som en helhed og gør det let for kunden. I samarbejde med os har de én indgangsvinkel og skal bøvle mindst muligt med opgaven, forklarer Simon Hulsrøj Larsen, der sammen med Henrik Stensgård Eriksen ser ind i en spændende fremtid.

– Vi har opbygget en bundsolid og sund forretning. Vi har kapaciteten, den byggefaglige indsigt og dygtige fagfolk til at udføre forskellige facility management opgaver med fleksibilitet, kvalitet og til aftalt tid, understreger Simon Hulsrøj Larsen og Henrik Stensgård Eriksen.

 

Skrevet af Speakloud for Murer- & Ingeniørfirmaet Bjarne Larsen ApS.