Green Tech Startup har samlet et bredt rådgiverpanel, som områdets virksomheder kan søge gratis rådgivning hos på udvalgte datoer. Første gang virksomheder kan møde rådgiverne er 5. november kl. 9 – 11 i Green Tech Center.

– I Green Tech Startup oplever vi et stigende behov for specialiseret rådgivning. Derfor har vi valgt at åbne en rådgivningstjeneste, hvor områdets virksomheder kan få et gratis Pit Stop bestående af et servicetjek og højtspecialiseret rådgivning, siger Jeanette Kristensen, der er Business Development Manager i Green Tech Startup.

Hun har udvalgt seks rådgivere, der vil hjælpe virksomheder med at udnytte deres potentiale bedst muligt. Pit Stoppet giver deltagerne mulighed for at få råd og vejledning til deres udfordringer. Kort, præcist og hurtigt. Nøjagtig som et Pit Stop i Formel 1.

– Alle virksomheder er velkomne, store som små. Blot skal de have viljen til vækst, siger Jeanette Kristensen og uddyber. Vi slår dørene op for virksomheder, der vil udnytte deres fulde potentiale. Jeg har igennem mange år erfaret, hvordan ekstern rådgivning virker som katalysator for virksomheder. Det vil vi i Green Tech Startup gerne se endnu mere af.

Insero støtter idéen

Karsten Lumbye Jensen er innovationschef hos Insero. Han arbejder med udviklingsprojekter, investeringer i iværksætteri og virksomheder og etablering af klyngeselskaber. Karsten har fokus på at sætte innovation og kreativitet på dagsordenen.

På Pit Stop kan virksomheder få rådgivning om patenter og varemærker, teknologi og innovation, kapitalfremskaffelse, jura, økonomi og revision, samt kommunikation og marketing.

– Virksomhedernes udfordringer dækker ofte over flere fagområder. Derfor giver det god mening at samle alle rådgiverne samtidig, forklarer Jeanette Kristensen.

Det er gratis at deltage. Du kan booke tid hos den rådgiver, du ønsker, hvis du vil være sikker på, at rådgiveren har tid. Kontakt Jeanette Kristensen på 29 21 60 90 eller jk@greentechcenter.dk, hvis du ønsker at booke tid.

Rådgiverpanelet består af

IPR: Patent- og Varemærkestyrelsen, Helena Larsen
Teknologi og innovation, Insero Horsens, Karsten Lumbye Jensen
Kapitalfremskaffelse, Capnova, Otto Bjerg Hausgaard
Jura, Vilsgaard Advokater, Bo Vilsgaard
Økonomi & revision, EY, Morten Nielsen
Kommunikation og markedsføring, Speakloud, Rasmus Brødsgaard

Praktisk info om Green Tech Startups rådgivningstjeneste

Pit Stop holdes onsdag 5. november kl. 9 – 11
Green Tech Center
Lysholt allé 6, 7100 Vejle

 

Pressemeddelelse er skrevet af Speakloud for Green Tech Center.