Jesper Olsen, indehaver af barber- og frisørsalonen Hr. Barber, vil sætte fokus på mænds sundhed. Sammen med Daniel Norouzi fra Vejle Boldklub vil han have Vejle med på Movember-bølgen og samle penge ind til fordel for forskning i prostata- og testikelkræft.

Movember er en sammentrækning af ordene moustache og november. I al sin enkelthed går Movember ud på, at mænd lader sit overskæg gro i hele november måned for at skabe opmærksomhed om de mange mænd, der hvert år rammes af prostata- og testikelkræft.

– Det er vores håb, at vi med vores lille bidrag kan være med til at samle penge ind til forskning i og information om prostata- og testikelkræft, så færre mænd rammes af den frygtelige sygdom, siger Jesper Olsen fra Hr. Barber, der donerer overskuddet fra salget af det kendte italienske barbermærke Proraso i hele november måned.

Læs også artikel i Lokalavisen Vejle, der følger Hr. Barber og Daniels overskæg i hele november

VB spiller bakker op

Daniel Norouzi er mest kendt af vejlenserne, som den lille aggressive venstre back hos Vejle Boldklub. Hvad Daniel mangler i højden har han i hårvækst. Og det skal nu bruges til at samle penge ind til det gode formål.

– Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg kan få et vildt skæg. Hvis det kan bruges til at samle penge ind fra klubkammeraterne og vejlenserne, er det fedt.

Ud over at være foldboldspiller i Vejle Boldklub, er han for nylig startet som kommunikationskonsulent hos Speakloud. Han har derfor gode forudsætninger for at skabe opmærksomhed om Movember i Vejle.

– Jesper og jeg skal ud og lave noget larm på sociale medier og i klubben. Vi skal i aviserne og gerne i TV Syd. Det er en vigtig sag, der fortjener at komme frem i rampelyset, mener den sympatiske sjællænder, der er faldet godt til i Vejle.

Sådan deltager du

Vil du deltage, går du ind på movember.com og tilmelder dig. På hjemmesiden kan du donere penge til forskningen og stemme på dit favorit Movember-skæg. Den konkurrence håber Jesper Olsen naturligvis, at Daniel eller en af hans andre kunder vinder.

Få plejet dit Movember-skæg

Vil du have det helt rigtige Movember-skæg, kan du få det plejet hos HR. Barber. Han tilbyder også at barbere dig helt glat 1. november, som reglerne i konkurrencen foreskriver.

Selv om du måske ikke løber med sejren i den landsdækkende konkurrence, er der håb. Hr. Barber, der er kommet flyvende fra start i Vejle, holder nemlig en konkurrence, hvor du kan vinde et old school barbersæt fra det tyske kvalitetsmærke Mühle.

Sættet er lavet af sort ibenholt og udbanket stål. Til sættet hører barbersæbe og aftershave baseret på havtorn. Sættet har en værdi af 2.500 kroner.

– Du deltager, hvis du bliver barberet eller køber barberprodukter nede i salonen. Jeg udtrækker vinderen første december, siger Jesper Olsen, der glæder sig til at skabe masse opmærksomhed om Movember sammen med Daniel Norouzi.

De ægte Movember-regler

Start glatbarberet 1. november.
Lad dit overskæg gro i 30 dage.
Rigtige gentlemen faker ikke. Ingen fuldskæg og fipskæg.
Udnyt overskæggets styrke til at tale med andre om mænds sundhed.
Om muligt indsamle penge til forskning i prostata- og testikelkræft.
En mo bro bør til enhver tid opføre sig som en sand gentleman.
Tilmeld dig på movember.com

 

Pressemeddelelsen er skrevet af Speakloud for Hr. Barber i Vejle.