Privathospitalet Mølholm P/S og Ciconia Aarhus Privathospital ApS har indgået en aftale, der omfatter overtagelsen af privathospitalsdelens aktiviteter.

Fra den 1. december 2014 vil Privathospitalet Mølholm P/S hermed have to domiciler at operere ud fra. Ciconia Aarhus Privathospital ApS ændrer samtidigt navn til Ciconia Aarhus Fertilitetsklinik ApS og vil fortsætte og udvide sine fertilitetsbehandlinger fra samme domicil som hidtil.

Med opkøbet styrker og udvider Privathospitalet Mølholm sin markedsandel i Aarhus og konsoliderer positionen som et af landets førende privathospitaler.

Privathospitalet Mølholm har siden etableringen i 1992 været i vækst. Med opkøbet udvider det vejlensiske privathospital igen og konsoliderer sin position som et af de største og mest specialiserede privathospitaler i Danmark. Opkøbet glæder cheflæge Peter Bjerring.

– Vi overtager et kendt og meget velfungerede privathospital i Aarhus. De har et godt omdømme og et stort kundegrundlag. Med opkøbet får vi mulighed for at samle vores aktiviteter i Aarhus på én adresse og udvide og styrke vores markedsposition i Danmarks næststørste by. Det har vi ønsket i flere år, siger Peter Bjerring, der oplever en stigende efterspørgsel af privathospitalets højtspecialiserede behandlinger.

Privathospitalet Mølholm overtager alene hospitalsaktiviteten. Indehaver og direktør for Ciconia, speciallæge Karsten Petersen, fortsætter driften af én af landets førende fertilitetsklinikker.

– Ciconia blev etableret i 1984 som fertilitetsklinik. Efter 14 gode år som både privathospital og fertilitetsklink har vi valgt at fokusere 100 % på fertilitetsbehandlinger. Vi er meget tilfredse med, at vi har solgt privathospitalets aktiviteter til Privathospitalet Mølholm, fordi vi hermed kan sikre det høje faglige niveau, siger Karsten Petersen. Han glæder sig over, at hospitalet overtages af et lægeejet hospital og at det også forbliver 100 % danskejet.

Opkøbet vil fordoble kapaciteten

Privathospitalet Mølholm tilbyder næsten alle former for undersøgelser, behandlinger og operationer – uden ventetid. De gennemfører årligt cirka 30.000 konsultationer, 3.600 operationer i fuld bedøvelse og 2.000 operationer i lokal bedøvelse.

– Med opkøbet af Ciconia Aarhus Privathospitals aktiviteter forventer vi, at vi på sigt kan fordoble antallet af konsultationer og operationer på Privathospitalet Mølholm, siger Peter Bjerring.

Tryghed og menneskelig kvalitet

Privathospitalet Mølholm beskæftiger i dag 80 fuldtidsansatte. Herudover er der tilknyttet 75 speciallæger og 50 timelønnede sygeplejersker. Peter Bjerring forventer, at flere læger skal tilknyttes afdelingen i Aarhus, og at der med tid skal ansættes flere sygeplejersker. Men han understreger, at det skal ske i et tempo, hvor privathospitalet kan sikre et sikkert og trygt behandlingsforløb med patienten i fokus

– Ved at åbne en ny afdeling af Privathospitalet Mølholm i Aarhus får vi et større kundegrundlag. Det vil betyde, at vi kan udnytte vores kapacitet i både Vejle og Aarhus langt bedre. Det gør det lettere at tiltrække og fastholde de dygtigste speciallæger inden for hver deres specifikke lægefaglige område, siger Peter Bjerring.

Privathospitalet Mølholm overtager Ciconia Aarhus Privathospitals aktiviteter 1. december 2014.

 

Pressemeddelelsen er skrevet af Speakloud for Privathospitalet Mølholm og Focus Advokater.